Nie nie , nie dzidzie tylko mnie .
.
Jak nie wody to prawdopodobnie zwiekszona ilosc sluzu ktor jest wodnisty etc... nie wiem:-(,w Pl zrobiliby usg i byloby wiadomo a tutaj nie orbia bez koniecznych wskazan i juz . Mam nadzieje ze wsio dobrze z dzidzia. Mowil ze jak koipe to wsio ok, no tez mi diagnoza...
. Mam nadzieje ze wsio dobrze z dzidzia. Mowil ze jak koipe to wsio ok, no tez mi diagnoza...
A co do tczewa to nawet juz" Mac'a" mamy, w ktorym jeszcze nie bylam a kina nie mamy, sprzedali budynek pdo bank i apteke. ale mi atrakcja .
.
Jetsem normalnie nieprzytona dzisiaj..chyba kawke z ekspresu sobie zrobie;-), najwyzej pikawa mi stanie...hehhehehehe
A reszta zajeta dzisiaj przy poniedzialku , moze wieczorkiem sie "cos" ruszy
, moze wieczorkiem sie "cos" ruszy .
.

.
.Jak nie wody to prawdopodobnie zwiekszona ilosc sluzu ktor jest wodnisty etc... nie wiem:-(,w Pl zrobiliby usg i byloby wiadomo a tutaj nie orbia bez koniecznych wskazan i juz
 . Mam nadzieje ze wsio dobrze z dzidzia. Mowil ze jak koipe to wsio ok, no tez mi diagnoza...
. Mam nadzieje ze wsio dobrze z dzidzia. Mowil ze jak koipe to wsio ok, no tez mi diagnoza...A co do tczewa to nawet juz" Mac'a" mamy, w ktorym jeszcze nie bylam a kina nie mamy, sprzedali budynek pdo bank i apteke. ale mi atrakcja
 .
.Jetsem normalnie nieprzytona dzisiaj..chyba kawke z ekspresu sobie zrobie;-), najwyzej pikawa mi stanie...hehhehehehe
A reszta zajeta dzisiaj przy poniedzialku
 , moze wieczorkiem sie "cos" ruszy
, moze wieczorkiem sie "cos" ruszy .
. 

.
. 

kurcze kupujac to nie myslelismy ze to jest takie gigantyczne i nie mamy miejsca na to zeby to postawic
 kurcze kupujac to nie myslelismy ze to jest takie gigantyczne i nie mamy miejsca na to zeby to postawic ale poprostu chciala sie pobawic na swoj sposob
 ale poprostu chciala sie pobawic na swoj sposob , ale ie chciałam na niego przenosic , jeszcze biedulek maiłby jakies koszmary, więc sielankowy spokój wnioslam do sypialni a wyszłam jak bąk
, ale ie chciałam na niego przenosic , jeszcze biedulek maiłby jakies koszmary, więc sielankowy spokój wnioslam do sypialni a wyszłam jak bąk

hehehe
 hehehe