Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

O matko asle nastukałyście wieczorem 

Kurcze snie psodziewałam się tego 
Uwielbiam taką zasadę mojej mamy
Ja wstałam wszyscy muszą wstac 

God Morgen :-),
Nasz dzien zaczal sie o 6...zawiesc meza do pracy i Natalke do przedszkola. Teraz prysznic, sniadanko i do lekarza na 10. Ciekawe co w/g poloznej w szpitalu sie zmienilo przez weekend...Niech ktos zajzy do dziurki, wezmie wymas i niech sprawdza co to jest a nie gdybanie...bo nietypowe objawy...oni ksiazki to na pamec ryja i jak cos nie pasuje do chematu to odrzucaja...to jest dopiero chore
. Dlatego ja nie narzekam na sluzbe zdrowia w PL boo jet ok.Tutaj Siostre Jagi pewnie by odeslali do domu i kazali wziac paracetamol
Slucham radia i non stop wzdychaja do mikrofonu "ja", to niby po Bergensku takie mowienie "ja" na wdechu...normalnie bekai w dodatku mysla ze to normalne
.
Ide co szjesc bo mi cos burczy;-)...
NIe wieidziałam, że może byc gorsza służba zdrowia jak polska
Jak to się człowiek może mylic... CHo od znajomej słyszałam, że dziecko z atakiem wyrostka w Norwegi wysłali do domu i kazali paracet wziąsc 

Matce w końcu udało się przekonac lekarzy i wykonali zabieg... okazalo się w ostatniej chwili... 
cześc Marta , ja tez zaraz pedzę z Cezarutkim do przedszkola , nie chciał wstac nic dziwnego , bo poszedł późno spac.
no a ja ogarne mieszkanko i upichce obiadek, teraz jak mały bedzie w przedszkolu nie będzie rzadnej prowizorki, tylko porządne sprzątanie , jeszcze fura prania jest do wyprasowania.
milego dzionka
NIe zazdroszczę :-( NIECIERPIĘ prasowania 

Ana duzo sily i checi, przyda sie bo pogoda nie za wesola, bez kawy ani rusz...ja nie pilam zeby cizseinia nie podwyzszac;-).
Milego Dzionka Wszystkim:-)

.
!!!!!!cezary ma dwa latka i lekarz w PL zezwolil na wprowadzenie niektorych produktów z zwykłym mlekiem modyfikowanym , ale jeszcze nie krowim
, więc juz nie potrzebuje tego nutramigenu
, nich sie udławią ....tak samo bylo z leczeniem jego refluksu
niby taki rozwiniety kraj , ale co do wykształcenia i praktyki mozna było troche podyskutowac i wielkie całusy dla mojego lekarza w PL ,który postawił diagnozę raz dwa
i przepisał leki.
i tez jak mam nerwa to prasowanie mnie relaksuje
dziwne to troche nie?

. Dobra poszłam prywatnie do innej lekarki... a ona nie wiedziec skąd wyczuła u mnie 8-9 tygodniową ciążę 

poszłam do innego ... potem na usg i okazało się, że to nie było jeszcze 5 tyg ciąży. W końcu trafiłam w połowie ciąży na fajnego i porządnego lekarza... ale wizyta kosztowała mnie 150 zł a chodziłam co trzy tygodnie 

A ja już trochę wiem jak tam ię żyje ... Jakby policzyc to prawie pół roku w tym roku juz tam bylam.... Dla mnie teraz najważniejsze razem a nie gdzie..
moja znajoma musiala do PL jechac zeby ciaze utrzymac bo tutaj by ja stracila. Dziewczyna normalnie w 3 miesiacu miala krwawienia i bole i zlewali ja
przepisali jej pyralgine na bol i kazali czekac co bedzie dalej

. I w dodatku ON mi je robil
. Q,,,a jestem normalnie w szoku, siedzialam na samolocie na wizycie kontrolnej u lekarza rodzinnego
widzial mojego "jeza"
, normalnie nie moge jeszcze uwierzyc....
kurka adzisiaj prawie 140/90
wiec za tydzien na komtrole, beda sprawdzac...zeby nie doszlo do zatrucia ciazowego. A jak spuchne mocno i bedzie mnie glowa bolala to do szpotala mam biegiem normalnie leciec.
. Ja mieszkam w malej miejscowosci i tam bez problemu przyjmie gin na ksiazeczke a prywatnie tez i mozesz nawet dzownic o kazdej porze dnia i nocy i przyjmie
. Ja z ginami nie mialamproblemu. ten co mi prowadzil ciaze z Ntalka to byl normalnie siwetny. Co chcialam to mi wypisywal to na usg to badanie krwi...bajka.
.
.