reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

mamy z norwegii

Lilka bedzie dobrze, a jak fajna ulga bedzie:-D. Nie zapomne nigdy momentu urodzenia lozyska:tak::-D, jakie suuper uczucie:-D. takiej "pustki" w srodku...

Agata mojej wlasnie sie odmienilo,musze sie spytac czy maja jakies zastzryki uodparniajace...

reklama
dziewczyny co to znaczy STILLINGEN TIL....

MOZECIE MI NAPISAC PO POLSKU:

pass pa at det til enhver tid finnes byttetoy, regntoy og passende toy for arstiden pa barnas plass.Alt ma weare merket, og ga gjerne over med jevne mellomrom for a sjekke at navnet fremdeles er der.Det hoper seg opp med navnlose klear.

posada do......

pamietaj zeby zawsze znajdowaly sie ubrania do przebrania, przeciwdeszczone oraz zgodne z pora roku w dziecka szafce. Wszystko musi byc podpisane i sprawdzaj co jakis czas czy imie nadal tam jest napisane (ze niby moze sie zmazac). Zanjdujemy wiele ubran bez podpisu.

sorry za moja polszczyzne, skladnia i style poprostu do pozazdorszczenia:baffled: ale nigdy nie bylam dobra w tlumaczeniu, zrozumiec zrozumiem, ale zeby to juz przelozyc to sie pojawia problem:crazy:

Ogladalam "Katyń" na canal+. Fajny film, ryczalam jak bobr...
Ja na porodowce juz na 100% sama bede bo moj powiedzial ze nie chce byc "tam" i widziec i sluchac jak sie z bolu zwijam:-(...
Ja chyba bede czesciej was nawiedzac na BB a jak co to Anka bedzie Wam pisac co u mnie ;-):-D.
A doczytalam posta Anka. Ta bebeczka to niezle szarpnieta:no:, ja bym z checia poszla do pracy, ale niestety moj stan niepozwala na duzo:rofl2:. Kurka szkoda...
A powiedziala Ci ze masc isc do Adecco? Ale wcxzesniej wyslij aplikacje przez neta do nich bo inaczej odesla Ciebie z kwitkiem:tak:. Albo nie daj sie wywalic, musialabys sie odtro postawic tam u tych glupich polskich bab ktore mysla ze nie wiadomo kim sa:tak::-D.
wiesz co ta laska w życiu nie pracowała , ma duże dzieci i siedzi w domu, i tak na prawdę nie chodzi o kasę , ale ta kobietka z kursu potrzebuje dwie osoby do tej pracy(pracuje też w adecco na Sotrze) i ja jej powiedziałam , że spoko może na nas liczyc , zresztą jej maż to potwierdził:tak:, a ona foch , ze zmienia zdanie bo 400.....i tak dalej , szkoda , że zapomiała jak jej maz mnie prosil o ten kurs , było mi głupio a teraz jejstem na siebie zła , ze wstawiłam się za nimi, bo wyszłam na kretynkę:rofl2::crazy:

wiesz Ania tak to jest z ludzmi, potem swiecisz za nimi oczami, skads to znam:crazy:

a ja dopiero wczoraj ogladalam Pianiste, ale film:szok: nie dziwie sie ze 3 oskary dostal:tak: maz byl pod wrazeniem i jeszcze do dzisiaj go nie puscilo:happy:

spoko Agathe wiadomo o co chodzi, dzieki za przetłumaczenie
u mnie tez nie ciekawie z ta polszczyzną, same widzicie jak czytacie moje posty , ale mam zawsze jakiś nawał mysli na minute i chciałabym wszystko wyrazic w poście i wychodzi mi galimatias , potem jak czytam swoje posty to mi głupio:rofl2::laugh2:

Lilka bedzie dobrze, a jak fajna ulga bedzie:-D. Nie zapomne nigdy momentu urodzenia lozyska:tak::-D, jakie suuper uczucie:-D. takiej "pustki" w srodku...

Agata mojej wlasnie sie odmienilo,musze sie spytac czy maja jakies zastzryki uodparniajace...
nie mam pojęcia o czym ty piszesz kobieto:rofl2::-D:-D:sorry2:

a co do filmu Agathe to tez na mnie zrobil ogromne wrażenie , bardzo mi się podobał że byl cz-b i ta dziewczynka w czerwonej sukience, ale polecam tez Marty film , chociaż takie filmy na okres ciążowy:no:

Ostatnia edycja:
oj a mi bylo tak blogo, tak lekko mimo iz w pierwszej ciazy sporo przytylam i duzo tez zostalo mi tez:baffled: tym razem jak narazie nie przytylam wiele, ale zawsze bedzie lzej chodzic.

A wogole to znowu mi sie cos chce jesc ale nie wiem co:baffled: moj odwieczny ciazowy problem;-)

reklama
mnie tez coś bierze , wszyscy śpia i taka cisza , że moje burczenie w brzuchu słychac, ide na szybka szamę:-p
235.gif

Do góry