Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziewczyny co to znaczy STILLINGEN TIL....
MOZECIE MI NAPISAC PO POLSKU:
pass pa at det til enhver tid finnes byttetoy, regntoy og passende toy for arstiden pa barnas plass.Alt ma weare merket, og ga gjerne over med jevne mellomrom for a sjekke at navnet fremdeles er der.Det hoper seg opp med navnlose klear.
ale nigdy nie bylam dobra w tlumaczeniu, zrozumiec zrozumiem, ale zeby to juz przelozyc to sie pojawia problem
wiesz co ta laska w życiu nie pracowała , ma duże dzieci i siedzi w domu, i tak na prawdę nie chodzi o kasę , ale ta kobietka z kursu potrzebuje dwie osoby do tej pracy(pracuje też w adecco na Sotrze) i ja jej powiedziałam , że spoko może na nas liczyc , zresztą jej maż to potwierdziłOgladalam "Katyń" na canal+. Fajny film, ryczalam jak bobr...
Ja na porodowce juz na 100% sama bede bo moj powiedzial ze nie chce byc "tam" i widziec i sluchac jak sie z bolu zwijam:-(...
Ja chyba bede czesciej was nawiedzac na BB a jak co to Anka bedzie Wam pisac co u mnie ;-).
A doczytalam posta Anka. Ta bebeczka to niezle szarpnieta, ja bym z checia poszla do pracy, ale niestety moj stan niepozwala na duzo
. Kurka szkoda...
A powiedziala Ci ze masc isc do Adecco? Ale wcxzesniej wyslij aplikacje przez neta do nich bo inaczej odesla Ciebie z kwitkiem. Albo nie daj sie wywalic, musialabys sie odtro postawic tam u tych glupich polskich bab ktore mysla ze nie wiadomo kim sa
.
, a ona foch , ze zmienia zdanie bo 400.....i tak dalej , szkoda , że zapomiała jak jej maz mnie prosil o ten kurs , było mi głupio a teraz jejstem na siebie zła , ze wstawiłam się za nimi, bo wyszłam na kretynkę

nie mam pojęcia o czym ty piszesz kobietoLilka bedzie dobrze, a jak fajna ulga bedzie. Nie zapomne nigdy momentu urodzenia lozyska
, jakie suuper uczucie
. takiej "pustki" w srodku...
Agata mojej wlasnie sie odmienilo,musze sie spytac czy maja jakies zastzryki uodparniajace...

tym razem jak narazie nie przytylam wiele, ale zawsze bedzie lzej chodzic.
moj odwieczny ciazowy problem;-)