K
kasiula matula
Gość
witam moja Emilka rozgadała sie około 2 urodzinek i nawija jak szalona 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Może nawet zaczęłabym się tym przejmować ale z pamiętam jak mój starszy syn w wieku 2,5 roku mówił niewiele więcej a krótko przed 3 urodzinami 'rozkręcił się' maksymalnie i do dziś buzia mu się praktycznie nie zamyka.;-) czasmi marzy mi się chwila ciszy i spokoju a obecnie muszę odpowiadać na 100 pytań do...
Całkowicie się z tym zgadzam. Ja też staram się czytać ale Mati wytrzymuje ok 30 sekund mojego czytaniaTakze na kazde dziecko w koncu przyjdzie czas.
więc chyba nie pozostało nam nic innego jak tylko cierpliwie czekac aż nasze dzieciaczki zaczną 'nawijać':-) pozdrawiamCałkowicie się z tym zgadzam. Ja też staram się czytać ale Mati wytrzymuje ok 30 sekund mojego czytaniawięc chyba nie pozostało nam nic innego jak tylko cierpliwie czekac aż nasze dzieciaczki zaczną 'nawijać':-) pozdrawiam
Chociaż... Moja Potwornicka nie wiem czy nawet 30 sekund wytrzymuje
Zazwyczaj po pierwszym zdaniu wyrywa mi książeczkę i sama ją ogląda i po swojemu opowiada ;-)
. Poza tym zna takie słówka po angielsku których ja w życiu nie słyszałam (a uczyłam się angola przez 8 lat i do tego jeszcze ponad rok w Irlandii spędziłam
). I zawsze się śmieję, że ona będzie miała kilka lat i mnie tak zagnie w angielskim, że nie będę wiedziała gdzie stoję.