reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

LILU19 - a co do wypadania włosów tez tak miałam jak przestaam brać tabletki a raczej u mnie zaczeło sie w trakcie przyjm,ownia przestałam brac i po jakiś 3-4 miesiącach wróciły do normy.

Ale ja juz nie biore tabletek anty 1.5 roku, i problem z wlosami i cera utrzymuje sie do dzisiaj a zaczely sie po odstawieniu....:baffled:

reklama
o bozie bozie- ile tych chorobsk kobietka moze miec, nie takie to hopu siupu zeby miec te kochane wymarzone wczekane MALENSTWO.

lilu- dziekuje za porady i odp.
dziewczynki ja bede sie starala o dzidziunie na poczatku 2009r, jak bede juz w domku, blisko do lekarza, badan, bez stresu itp.teraz podczytuje was. i mam nadzieje ze bede mogla poki co popytac was o rady itp itd.moge prawda :zawstydzona/y:;-)
gdyby jeszcze ktoras mila kolezanka miala jakies doswiadczenie z ta podwyzszana prolaktyna i objawy podobne jak moje to prosze o porady.
dziekuje

Dokładnie... wszystkie luxmedy i inne "medy" wysyłają pobrania do analiz, a Diagnostyka jest laboratorium i robią badania u siebie, więc i cena inna i czas inny...
Jakbys sie wybierała na Pasteura to niech Ci założą nr klienta, daszą kartę z PINem i będziesz mogła sprawdzać wyniki na stronie w internecie.. bo w rejestracji mają wyniki popołudniu jak przyjadą z analizy, a w necie są odrazu po wykonaniu widoczne.. ja jak robiłam ok godz 8 rano to ok 12-13 już były widoczne..

czy mówicie o:
DIAGNOSTYKA WARSZAWA NZOZ
0
ul. Pasteura 10???

bo ja też jestem z warszawy... cena świetna,
i to jest cena za pobranie krwi i zbadanie stężenia gonadotropiny, tak?
a czy można 'od ręki' czy jakieś zapisy obowiązują?

i jeszcze jedno czy mogę iść na badanie krwi już na 10 dni po owulacji??

pozdrawiam :)
0

Gemini oczywiście że możesz, zapraszamy w każdej chwili ;-);-)
Kochana ja się wybieram jutro do swojego gina i też zamierzam o to zapytać, jak coś się dowiem to Ci jutro wieczorem napiszę.

lilu-a te malenstwo na tym malutkim zdjeciu to twoje? masz juz jedno? bo jesli masz juz jedno kruszynke to JAK CI ZAZDROSZCZE.:tak:
MOJE W SFERZE MARZEN JESZCZE.:-(

Norma to właśnie ta placówka. Ale w kwestii ceny jeszcze proponuje potwierdzić, bo byłam tam ostatni raz zimą.
A co do badania krwi 10 dni po owulacji to jednej odpowiedzi dobrej nie ma..... czy tak czy nie.... wszystko zależy od tego kiedy impantacja była... i czy już była...

Cześć dziewczynki,
widzę zagorzałą dyskusję, ale ja za bardzo nie jestem w temacie, więc nie będę się wypowiadać:tak:
Dawno się nie odzywałam a sporo się zmieniło.
Przede wszystkim o niebo lepiej się czuję. Nudności nie dokuczają, jedynie rano i wieczorem, ale ulżyło:-) A apetyt... oj wzrósł straaaaasznie:-) Od rana opycham się brzoskwiniami, kanapkami i soczkiem owocowym, więc na brak witaminek nie mogę narzekać :-) Niestety senność nie ustała, dla odmiany wzrosła... Ukochany zabrania mi kożystania z laptopa, bo fale źle wpływają.. Pewnie coś w tym jest, bo jakoś też sama nie mam ochoty szperać w necie i trochę głowa pobolewa jak za długo siedzę:blink:
Muszę chyba powoli zakupić coś większego... przede wszystkim stanik i spodnie, bo już mnie cisną, a to dopiero 7tc (wg OM) :-)

a sie zapisałam na usg na jutro.... niepokoi mnie ten brązowy śluz.... co prawda @ powinna przyjść pojutrze, ale od niedzieli mam taki różwo-brązowy śluz.. dzis juz właściwie jasnobrązowy....
a nigdy tak nie miałam.... coś mi intuicja podowiada ze powinnam to sprawdzić.... a wiecie intuicja rzadko kiedy zawodzi ;-);-)
Daj znać co Ci lekarz powie:tak:

mam nadzieje ze bede mogla poki co popytac was o rady itp itd.moge prawda :zawstydzona/y:;-)
Pytaj śmiało :tak::tak:

i jeszcze jedno czy mogę iść na badanie krwi już na 10 dni po owulacji??
Mi gin kazała 14 dni po owulacji robić badanie krwi.

reklama
Do góry