reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

hej , hmmm a do mnie dzis policja w cywilu zapukała i tak mnie wkurzyli iż myślałam iż ich pobiję:-) jak się okazuje w mieskzaniu w którym mieszkam wczesniej był......burdel i Panowie przyszli sprawdzić co się dzieje....wyobraxcie sobie dwóch facetów po 190cm wzrostu , stopa za moim progiem abym drzwi im nie zamknęła..i jechanka: kto P jest, dowód itd prosze odejsc od drzwi...kurcze aż się popłakałam za takie traktowanie.....pytam debili o co chodzi, co zorobłam a oni ze maja mnie prawo wylegitymowac we własnym domu, przez 2 h nie moglam sie uspokoić..

O kurczę. Ja bym chyba nie otworzyła. :baffled: udałabym, że mnie nie ma :no:

reklama
:-)a to z Nieba mi spadłyście dziewczyny z tymi opowieściami o facetach....a ja już swojego chciałam pogonić bo mnie tak wkurza....nie mieszkamy rzem..bo się nie opłaca bo On wyjeżdza zagranice do pracy a ja mam do niego po porodzie dojechać...wiec mieszkamy w wekendy razem i wtedy jest b miło ...ale ostatnio dopadł mnie Humorek i dzwonię do Niego a On do mie że jest 24 On siedzi w pracy i żebym się streszczała o co mi chodzie bo On nie ma czasu na pierdoły...nie zdąrzyłam nic odp tak mnie zatkało a On odłozył słuchawkę i do dziś się nie odezwał.....miałam zamiar mu powiedzieć jesli tak się Nami interesuje to ja mu b dziękuję i poproszę o alimenty...ale mnie zezłościł...:shocked2:i nigdzie z Nim nie jadę bo wolę być sama w Polsce, niż w Moskwie

aleksandra nie zlosc sie tak, nie warto, pewnie zaraz mu przejdzie i zrozumie. Niestety tacy sa faceci czasami mowi sie do nich wielkimim literami a oni za nic w swiecie nie moga pojac.
Radze poczekac az emocje opadna zateskni i sie odezwie:tak:

Tak czytam o waszych chłopach i jakbym miała przed oczyma swojego :-D. Aż strach, że są tak do siebie podobni;-).

Ja tylko dopiszę, że mój kochany żali się ostatnio rodzicom i niektórym znajomym jak to mało jest programów i gazet dla przyszłych tatusiów i że on jest zagubiony, bo nie ma możliwości dowiedzieć się wielu rzeczy.
W związku z tym włączyłam mu (nam) wczoraj filmik o przebiegu ciąży i porodzie, bo w końcu skoro taki niedoinformowany się czuje to niech poogląda... :-D:-D:-D Ubawiłam się przednio widząc jak ziewa i z całych sił stara się nie zasnąć, żeby mi udowodnić :-D:-D:-D.

A moj prosi sie juz kilka dni zebym mu wlaczyla ten filmik o ktorym mu wspominalam jak zachowuje sie dzidzia w brzuchu w 30tc co tam robi itd. Tylko ze zawsze mi to mowi jak jestem czyms bardzo zajeta albo jestesmy poza domem, a jak siedze przy kompie to nawet nie wspomni:sorry2: A ja nie pamietam bo skleroza mi sie w ciazy spotengowala i on to chyba wykorzystuje

aleksandra 40 to jakas paranoja z ta policja debile.

Wiecie co dziewczyny od dwóch dni nie mam skurczy czuje sie super az mnie to martwi bo dawno tak sie nie czulam tak mialam z Cypriankiem tryskalam energia i urodzilam mam nadzieje ze to nie to.
A w nocy snilo mi sie ze urodzilam w domu we własnym lozku nie widzialam twarzy dziecka tylko slyszalam placz mam nadzieje ze to nie jakis znak. Tak sie boje wczesnego porodu i przez to ciągna mi sie dni.

Aleksandra 40 nie przejmuj się, faceci są tacy, że nawet nie przyjdzie im do glowy, że robią nam wielką przykrość jak tak się zachowują, no ale cóż:eek:Burdel???No proszę:rofl2: Ale bez nakazu sądowego nie mieli prawa przekroczyć Twojego mieszkania-dziwne:szok:

Misiówka to trafiłaś na kuriera..hmmm:confused2: A tak wogóle to gdzie kupowałaś łóżeczko,bo ja właśnie jestem na etapie poszukiwań:tak:

Brawo jaka wyrozumiala zona,gdzie twoje hormony:-D

Anoli ja wogóle jakaś spokojna w ciąży jestem. Tak mnie ciąża wycisza i jakaś taka wyrozumiała bardziej jestem :-)
Może to wynika z tego, ze to nie jest pierwsze dziecko mojego męża więc z jednej strony nie dziwie się mu, ze nie sika na niebiesko z podniecenia że będzie ojcem. A z drugiej strony on ma prawie 40 lat, więc też ma w sobie jakieś lęki co będzie dalej. Postanowiłam go nie gwałcić emocjonalnie :-)
Niech wie jaką ma dobrą żonę :-)

hej , hmmm a do mnie dzis policja w cywilu zapukała i tak mnie wkurzyli iż myślałam iż ich pobiję:-) jak się okazuje w mieskzaniu w którym mieszkam wczesniej był......burdel i Panowie przyszli sprawdzić co się dzieje....wyobraxcie sobie dwóch facetów po 190cm wzrostu , stopa za moim progiem abym drzwi im nie zamknęła..i jechanka: kto P jest, dowód itd prosze odejsc od drzwi...kurcze aż się popłakałam za takie traktowanie.....pytam debili o co chodzi, co zorobłam a oni ze maja mnie prawo wylegitymowac we własnym domu, przez 2 h nie moglam sie uspokoić..

Niezłe masz przeżycia!!!! :wściekła/y::shocked2:

aleksandra 40 to jakas paranoja z ta policja debile.

Wiecie co dziewczyny od dwóch dni nie mam skurczy czuje sie super az mnie to martwi bo dawno tak sie nie czulam tak mialam z Cypriankiem tryskalam energia i urodzilam mam nadzieje ze to nie to.
A w nocy snilo mi sie ze urodzilam w domu we własnym lozku nie widzialam twarzy dziecka tylko slyszalam placz mam nadzieje ze to nie jakis znak. Tak sie boje wczesnego porodu i przez to ciągna mi sie dni.

Typowe w ciazy jest martwienie sie bo wszystko jest ok:-D

Super ze skurcze ustapily tylko sie cieszyc:-)

Aniamanu ja mam to samo-strasznie się boje,że mogło by to się zacząć już teraz:szok::szok::szok: Ciągle liczę i patrze który to tydzień, dzień i myślę, aby do tego dnia, aby to tamtego...A najgorzej jest w nocy-nie wiem dlaczego -poprostu jak się budzę i nie mogę zasnąć to leże i myślę: Jej a jak zacznę za chwilę rodzić!!!brrrr...ale bądźmy dobrej myśli:-)

reklama
A mój mężuś to bardzo chciał mieć dziecko, nawet bardziej niż ja bo ja chciałam jeszcze poczekać:) Wiecie kariera te sprawy;) Oczywiście broń Boże nie żałuję!:) I teraz ja się cieszę jak głupia a on taki jakiś niby też się cieszy ale jakoś tak mało się interesuje. Tłumaczę to sobie tak, że po pierwsze on nie czuje tej ciąży jak ja, nie ma takiej silnej świadomości tej dzidzi w brzuchu:) a po drugie to może jest troszkę przestraszony:) No nic nie krzyczę na razie na niego (tylko jak mi jakiś hormon do łba uderzy);):-D

A tak poza tym to dawno jakoś nie widziałam Ewelw czy mi się wydaje??

Do góry