reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy styczniówek 2009

reklama
Kluliczek ale bajerny ten kombinezio :-)
Wstretnamalpo - a ty to moze zacznij od kupowania ciuszków w bezpiecznych kolorach bo jak Blankę z pisiorkiem ubierzesz w różową kieckę to nie wiem czy Ci wybaczy :-)
Ja się napaliłam na misiowaty polarek i spodenki z cheeroke - jest super i kolor ecru więc będzie pasował dla Karolki i Karola (ewentualnie) :-p

mamjakty dziękuje...kupię dzisiaj oliwkę wole nie ryzykować z jakimiś kwasami :)

Klaudia wiesz co ja też używam oliwki Jonson baby - na noc, i powiem Ci że jest bbbb ok.
Zaraz po kąpieli nie wycieram się ręcznikiem od razu tylko wcieram oliwkę w skórę, po chwili osuszam ciało ręcznikiem.
Dzieki temu nie jestem tłusta w nieskończoność :-),
rzeczywiście tak jak Mamjakty pisze - skóra mniej swędzi i jest bardziej sprężysta.

:tak:

ja również zamiast balsamów używam oliwkę;
kupuję w Rossmanie taką z serii dla kobietek w ciąży: "baby dream";
mam też z tej serii mydło w płynie.
bardzo fajne kosmetyki - wydajne, przyjemne cenowo, ładny delikatny zapach;
ja się po kąpieli delikatnie wycieram ręcznikiem, potem się oliwię, a potem zakładam jakieś ubrania, które mogę zatłuścić :-)

Kupiłam oliwkę z jonson baby... dzisiaj wypróbuję! Faktycznie pisze żeby na wilgotną skórę stosować a później wycierać...brzmi rewelacyjnie :tak:

Co do Johnsona to ja mam takie zdanie jak MADZIA! Mnie oliwka uczuliła taka z rumiankiem..wiec co dopiero dzidzię! Nie ma szans nie kupię tych kosmetyków dla swojego dziecka...ale wiadomo wszystko zależy... ja teraz używam Oilatum i jest naprawdę super:)

reklama
ja używam z dax cosmetic Perfecta mama. Super szybko się wchłania. Jest też do biustu kremik i na opuchnięte ciężkie nogi.
Wczoraj kupiłam sobie ten kremik do nóg i rewelacja po całym dniu dreptania nogi leciutkie się robią.

Też słyszałam że kosmetyki z jonshona uczulają

Do góry