w.kropeczka
Fanka BB :)
No najwazniejsze ze jestes juz zbadana, masz postawiona diagnoze i masz te leki....Szkoda ze wczesniej nie dali znac z tym wynikeim, no ale czasem tak bywa...Kropeczka no własnie nic się nie działo, raz miałam takie grudkowate upławy i na tym koniec, a z tą intuicją to chyba coś jest, bo ostatnio szukałam cos na temat zapalenia w necie... Ginka mówiła, że to w sumie nic powaznego, mam wybrać globulki, tydzień przerwy zrobić, przyjść do niej i powtórzymy cytologię...
Teraz to mnie też zaniepokoiło to, że w sumie wcale śluzu szyjkowego nie miałam, a to przez to zapalenie...
No nic jestem cierpliwa... kolejny cykl bedzie mój... he he... już tak od 4 miesięcy powtarzam:-)
Teraz muszę iść z dzieciem swoim do sklepu, bo jutro imprezę mamy urodzinową (2 latka) i trza ciasto upiec i potrawkę z kurczaczka zrobić... ale na pewno do Was zajrzę...
Masz racje-kolejny cykl bedzie Twoj!!!! podoba mi sie takie nastawienie do sprawy!
Najlepsze zyczenia i usciski dla Twojego urodzinowego maluszka!!!
Ale mi ochote na to ciacho zrobilas...kurczaka w sumie tez bym zjadla, hehe...zachcianki jakbym w ciazy byla-a przeciez nie jestem;-)
Buziaki!

zaraz sie porycze w pracy :/ to moj 33 dc, a @ powinna przyjsc w 31dc, w poniedzialek mam powtorzyc bete 

.
Ja tu choruję a moja fasolka pewnie zastanawia sie co ta mama znów kombinuje.. - (żarcik oczywiście);-)