kra
Zadomowiona(y)
Cześć:-)
Ja tylko na chwilę
Dziś w nocy cztery pobudki, ale bez protestów przy ponowym zaśnięciu, więc jak dla nas git

Piorę w Vizirze i Persilu sensitive + lenor dzieciowy
i też marzę o suszarce, ale miejsca brak:-( takie druciane suszarki to właśnie mi M wyniósł na strych, bo wilgoć w zimie można sobie uchodować że hej, a ponadto ROZTOCZA
(Kudłaty uczulony na nie najbardziej). A prasować też lubię i tak samo jak milla czekam aż same sobie wejdą do szaf
, tryle że ja mam kompa przy miejscu do prasowania, więc często Was czytam i prasuję
Weronika miłe to co piszesz i zgadzam się z Tobą całkowicie
Beti kochana, nie przejmuj się tak! Ja wiem, że łatwo mi pisać, ale myślę, że dziewczyny, które już mają dzieci potwierdzą, że przy dziecku musisz się przyzwyczaić do takich akcji, bo choćbyś nie wiem jak uważała to i tak Jola nie wyjdzie bez "zarysowań" (hehe) z dzieciństwa. Jak mi się Błażej pierwszy raz zakrztusił, to siedziałam i płakałam, jaką jestem złą matką
JESTEŚ TYLKO CZŁOWIEKIEM nie przejmuj się
:*
Ja tylko na chwilę

Dziś w nocy cztery pobudki, ale bez protestów przy ponowym zaśnięciu, więc jak dla nas git

Piorę w Vizirze i Persilu sensitive + lenor dzieciowy

Weronika miłe to co piszesz i zgadzam się z Tobą całkowicie

Beti kochana, nie przejmuj się tak! Ja wiem, że łatwo mi pisać, ale myślę, że dziewczyny, które już mają dzieci potwierdzą, że przy dziecku musisz się przyzwyczaić do takich akcji, bo choćbyś nie wiem jak uważała to i tak Jola nie wyjdzie bez "zarysowań" (hehe) z dzieciństwa. Jak mi się Błażej pierwszy raz zakrztusił, to siedziałam i płakałam, jaką jestem złą matką