reklama
M
marzycielka
Gość
Dobry wieczór dziewczyny...
Ech ja mam dziś kiepski dzień...Nie dość,ze ciągle źle się czuję i nie mam na nic siły to dzisiaj mój mąż odebrał moje wyniki i są bardzo kiepskie...Glukoza po obciążeniu wyszła mi ponad 160...Do tego w moczu dużo różnych niepotrzebnych rzeczy...No i za tydzień w poniedziałek muszę powtórzyć badania przed samą wizytą u ginekolog...Mam jeszcze cichą nadzieję,że wyjdą dobre,ale zobaczymy jak to będzie...
Ja tez mam nadzieję , że będą lepsze wyniki.
Hejka dziołchy!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
nareszcie jestem.........
niestety nie dam rady przeczytać tego co przez ten tydzień naskrobałyście a jest tego "troszkę" hahaha ściskam was wszystkie gorąco!!!
Witam wszystkie nowe ciężaróweczki:-)
Cześć babo dobrze , że jesteś;-)
My właśnie wróciliśmy ze Starachowic.
Skurcze mam rzadsze więc chyba nie jest źle. Nospa pomaga po prostu:-)
okruszku ehh ja tez czasami mam takie akcje z mężem no ale cóż jakoś trzeba przetrzymać.
Agacia82
Mami :)
Witajcie dziewczyny.
Nie było mnie tutaj tydzien i nie dam rady wszystkiego nadrobic :-(.
Byłam w szpitalu. Zaczęło się od tego ze poszłam do mojej ginki bo coś mnie zaczeło niepokoić z moim brzuszkiem, napinał sie i robił się bardzo ciezki. Okazało się ze zrobiło sie rozwarcie zewnetrzne na 1,5 cm. natychmiast do szpitala, tam leki i lezenie. teraz jestem w domu i mam brac fenoterol 12 razy na dobe czyli co dwie godziny również w nocy :-(, staveran 2 razy , luteine dopochwową na noc 2 razy i jeszcze relanium ale tego nawet nie wykupiłam. No i się oszczedzac, wiecej lezec niz chodzic. A tutaj nawet remont nie skonczony i łózeczko nie kupione :-(.
Twardy bchuch mam prawie cały czas ale na poczatku w szpitalu lekarzy to niepokoiło a potem im powiedziałam ze ja mam tak od poczatku ciazy to ich uspokiło i stwierdzili ze nie mam tłuszczyku i dlatego jest taki brzuszek. a skurcze po tablektach całe szczeście ustały.
Byłam w szpitalu. Zaczęło się od tego ze poszłam do mojej ginki bo coś mnie zaczeło niepokoić z moim brzuszkiem, napinał sie i robił się bardzo ciezki. Okazało się ze zrobiło sie rozwarcie zewnetrzne na 1,5 cm. natychmiast do szpitala, tam leki i lezenie. teraz jestem w domu i mam brac fenoterol 12 razy na dobe czyli co dwie godziny również w nocy :-(, staveran 2 razy , luteine dopochwową na noc 2 razy i jeszcze relanium ale tego nawet nie wykupiłam. No i się oszczedzac, wiecej lezec niz chodzic. A tutaj nawet remont nie skonczony i łózeczko nie kupione :-(.
Twardy bchuch mam prawie cały czas ale na poczatku w szpitalu lekarzy to niepokoiło a potem im powiedziałam ze ja mam tak od poczatku ciazy to ich uspokiło i stwierdzili ze nie mam tłuszczyku i dlatego jest taki brzuszek. a skurcze po tablektach całe szczeście ustały.
Witajcie dziewuszki, u nas dzisiaj cały dzień leje deszcz
troszeczkę posprzątaliśmy a teraz odpoczywamy!!!!!
YOKA witaj!!!!Tęskniłaś za nami???:-)
Jak przeprowadzka??;-)
Uważaj Kochana na siebie!!!
Agatkas dlaczego nie dałaś nam nic znać smskiem
, niedobra dziewuszka!!!
Bliźniaki sto lat!!!!
Okruszku kopnij w tyłeczek męża ode mnie!!!Zasłużył sobie na to!!!!
Mam nadzieję że już pogodziliście się!!!
ale i tak kopnij!!!;-)
Buźka!!!;-) miłego popołudnia

YOKA witaj!!!!Tęskniłaś za nami???:-)
Jak przeprowadzka??;-)
Uważaj Kochana na siebie!!!

Agatkas dlaczego nie dałaś nam nic znać smskiem

Bliźniaki sto lat!!!!

Okruszku kopnij w tyłeczek męża ode mnie!!!Zasłużył sobie na to!!!!

Mam nadzieję że już pogodziliście się!!!

Buźka!!!;-) miłego popołudnia

M
marzycielka
Gość
Witajcie dziewczyny.

Mam nadzieję, że te leki Ci pomogą bo na poród za wcześnie a remontem się nie przejmuj dzidzia ważniejsza.

My we wtorek mamy USG i zobaczymy jak Oliwka urosła już się nie moge doczekać.:-)
pytia
Fanka BB :)
Dziewczyny widzę że większość z nas nie ma najlepszych humorków...
pytia mam nadzieje, że jak Cie mąż zastał w tym stanie to przytulił Cie mocniutko...
głowa do góry a jak masz ochotę popłakać to się tym nie przejmuj... to normalna rzecz w tym stanie... ja też tak mam i wydaje mi się że nikt mnie nie rozumi
Oj tak, przytulił, przytulił. A dzisiaj jest mi już lepiej troszkę. W poniedziałek przywioza moją sypialnię, więc już się na to cieszę.
Wrocilam zrobili mi monitorink i sa skurcze w ciagu 30mn 3 skurcze sprawdzil szyjke macicy nadal zamknieta dziecko wysoko kazal lezec i odpoczywac i powiedzial zeby pani chociasz wytrzymala do 36 tygodnia to bedzie dobrze.
Trzymam kciuki! Oszczędzaj się kochana, na pewno dasz radę i wytrwasz jeszcze ten miesiąc!
Hejka dziołchy!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)nareszcie jestem.........
niestety nie dam rady przeczytać tego co przez ten tydzień naskrobałyście a jest tego "troszkę" hahaha ściskam was wszystkie gorąco!!!Witam wszystkie nowe ciężaróweczki:-)
Dobrze, ze znowu z nami
.Okazało się ze zrobiło sie rozwarcie zewnetrzne na 1,5 cm. natychmiast do szpitala, tam leki i lezenie. teraz jestem w domu i mam brac fenoterol 12 razy na dobe czyli co dwie godziny również w nocy :-(, staveran 2 razy , luteine dopochwową na noc 2 razy i jeszcze relanium ale tego nawet nie wykupiłam. No i się oszczedzac, wiecej lezec niz chodzic. A tutaj nawet remont nie skonczony i łózeczko nie kupione :-(.
Leki na pewno pomogą, tylko się oszczędzaj! Moja koleżanka łaziła 3 miesiące z takim rozwarciem i jakoś dokulała się prawie do terminu. Właśnie dziś rano urodziła. I wiecie co? To jej czwarte dziecko, ma już trzech synów, tym razem mówiono jej trzy razy na usg, że będzie dziewczynka. I urodził się czwarty syn...

Yoka witamy spowrotem, szybko ci neta przeniesli jakas solidna firma:-)
blizniaki wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek:-)
Agacia ale Ci tego naprzepisywali
ale wazne ze pomaga:-)
Caly dzien robilam podchdy do kompa i tak mi jakios zeszlo. Ale kolejne pranko dzidzi zrobione, ryba po grecku skonczona, posprzatane, maz spakowany ostatnie zakupy do polski zrobione wiec jutro leniuhuje na calego:-)
Misiowka niezazdroszcze awarii wiem jak to jest uzerac sie z agencja. Odpukac w obecnym mieszkanku wszystko hula jak sie nalezy:-)
blizniaki wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek:-)
Agacia ale Ci tego naprzepisywali

Caly dzien robilam podchdy do kompa i tak mi jakios zeszlo. Ale kolejne pranko dzidzi zrobione, ryba po grecku skonczona, posprzatane, maz spakowany ostatnie zakupy do polski zrobione wiec jutro leniuhuje na calego:-)
Misiowka niezazdroszcze awarii wiem jak to jest uzerac sie z agencja. Odpukac w obecnym mieszkanku wszystko hula jak sie nalezy:-)
Witam... Pisze na tym forum jedynie dlatego, że nie wiem co robić... Bedę samotną matką i chcę wystąpić o alimenty ale czy dziecko może mieć moje nazwisko... czy mósi być ojca... aczkolwiek boję się też tego że nie otrzymam wcale alimentów bądź będą one bardzo niskie... ojciec dziecka zarabia 2,5 tysiąca ale co z tego jak nie ma umowy... pracuje na czarno... a ja natomiast nie pracuje i nie mam prawa do zasiłku... ewentualnie mogę się starać o zasiłek okresowy który bym otrzymała maks 240 zł... to przecież za mało żeby utrzymać dzidziusia... fakt faktem mam pomoc od rodziców mieszkam z nimi ale co z tego rodzice nie żyją wiecznie i nie będą mi przez całe życie pomagać... prosze was o rade... co ja mam robić jak napisać ten pozew...
Agacia82 mam nadzieję, że teraz będzie już dobrze, trzymaj sie cieputko
A muszę się pochwalić, że mam nadzieję pogodziłam się z Miśkiem
, dziś po południu gadaliśmy 2 godziny i wyjaśniliśmy sobie co nam przeszkadza, powiedziałam mu co mnie gryzie i o dziwo przyznał mi rację i powiedział, że faktycznie ostatnio zaniedbywał mnie jako kobitkę
, ciesze się że to zrozumiał, ja tez zrozumiałam że poeiwdziałm troszkę za dużo i że czasami gadam głupoty bez sensu ale to w większości przypadków dzięki hormonom więc się trochę uspraiwedliwam;-). A w sumie wszytskie te oststnie spięcia to peawdopodonie przez to że nie mieszkamy sami i mamy zero prywatności, jak ise zaczyanmy o coś sierac albo wymienaimy zdania to teściowa odrazu przychodzi i stara się wsytskiego dowiedzieć a to jest cholenie męczace więc tak naprawdę nawet pokłócić się nie mamy jak...ach to mieszkanie z rodzicami
Renia dziękuję ci bardzo za radę wsprawię zdrętwień, nie wiem czyto to ale taką mam nadzieję, chociaż zaczyna mi to dokuczać, bo troszkę boli:-(
Yoka witaj spowrotem i oczszędzaj się kochana
A teraz kochane życzę wsytskim kolorowych snów

A muszę się pochwalić, że mam nadzieję pogodziłam się z Miśkiem

Renia dziękuję ci bardzo za radę wsprawię zdrętwień, nie wiem czyto to ale taką mam nadzieję, chociaż zaczyna mi to dokuczać, bo troszkę boli:-(
Yoka witaj spowrotem i oczszędzaj się kochana
A teraz kochane życzę wsytskim kolorowych snów
reklama
blizniaki2000
Fanka BB :)
Witajcie wieczorkiem
Serdeczne dzieki za życzenia. Niestety te moje urodzinki będą trochę smutne, jakoś inaczej je sobie wyobrażałam. Nie bedzie Mojego męża (siła wyższa), ani moich rodziców, bo umówili sie ze znajomymi do teatru do Poznania i pojechali w piątek, a wrócą dopiero jutro koło 22. Mogli sobie odpuścić tym razem i tak ciągle gdzieś jeżdzą, dostałam od nich prezent w piatek, ale jakoś mnie to nie cieszy, wolałabym zeby byli. To sobie pomarudziłam, jak zwykle.
ale są też plusy, mam swoich synków przy sobie, przyjdzie też babcia, brat i teściowa, wiec czas jakoś zleci.
Niedawno dostałam wiadomość że meża siostra miała przed godziną 20 cesarkę i ma córkę (nie wiedzieli, bo zawsze sie tyłkiem odwracała), a liczyłam ze będzie chłopak. Tak będą pewnie chodzić z moją córcia do jednej klasy i będzie wieczne porónywanie
Powiem Wam, ze te prasowanie ubranek, to bardzo czasochłonne zajęcie, pranie, wieszanie i suszenie poszło szybciutko, ale od prasowania boli mnie już ręka.
Megamasz niestety nie pomogę w tym temacie, bo sie na tym nie znam.
dziewczyny życzę samych kolorowych i miłych snów:-)
Bardzo sie z tego cieszymy, ze już jesteście. Na pewno ta przeprowadzka dała Wam trochę w kość, ale teraz już oszczędzaj się.Hejka dziołchy!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
nareszcie jestem.........
:-)
Agacia, biedulko dbaj o Was, bierz leki i odpoczywaj jak najwięcej,a wszystko pozostałe się ułoży. Teraz zakupy to chwila moment, wszystko jest w sklepach,no i jest jeszcze internet.:-)Witajcie dziewczyny.
Pytia, nie załamuj mnie. Mam nadzieję, ze chodziła do jakiegos konowała i ze u mnie taka pomyłka się nie zdarzy, prasowałam dzisiaj ubranka i wychodzi na to, ze większość jest różowych, a wydawało mi się że kupuję bardziej unisex, ale wyszło na to, ze różowe górą.Leki na pewno pomogą, tylko się oszczędzaj! Moja koleżanka łaziła 3 miesiące z takim rozwarciem i jakoś dokulała się prawie do terminu. Właśnie dziś rano urodziła. I wiecie co? To jej czwarte dziecko, ma już trzech synów, tym razem mówiono jej trzy razy na usg, że będzie dziewczynka. I urodził się czwarty syn...![]()
Anoli, ja też robiłam dzisiaj rybkę po grecku i pranie dla Dzidzi i prasowanie dopiero co skończyłam.Caly dzien robilam podchdy do kompa i tak mi jakios zeszlo. Ale kolejne pranko dzidzi zrobione, ryba po grecku skonczona, posprzatane, maz spakowany ostatnie zakupy do polski zrobione wiec jutro leniuhuje na calego:-)
Serdeczne dzieki za życzenia. Niestety te moje urodzinki będą trochę smutne, jakoś inaczej je sobie wyobrażałam. Nie bedzie Mojego męża (siła wyższa), ani moich rodziców, bo umówili sie ze znajomymi do teatru do Poznania i pojechali w piątek, a wrócą dopiero jutro koło 22. Mogli sobie odpuścić tym razem i tak ciągle gdzieś jeżdzą, dostałam od nich prezent w piatek, ale jakoś mnie to nie cieszy, wolałabym zeby byli. To sobie pomarudziłam, jak zwykle.
ale są też plusy, mam swoich synków przy sobie, przyjdzie też babcia, brat i teściowa, wiec czas jakoś zleci.
Niedawno dostałam wiadomość że meża siostra miała przed godziną 20 cesarkę i ma córkę (nie wiedzieli, bo zawsze sie tyłkiem odwracała), a liczyłam ze będzie chłopak. Tak będą pewnie chodzić z moją córcia do jednej klasy i będzie wieczne porónywanie

Powiem Wam, ze te prasowanie ubranek, to bardzo czasochłonne zajęcie, pranie, wieszanie i suszenie poszło szybciutko, ale od prasowania boli mnie już ręka.
Megamasz niestety nie pomogę w tym temacie, bo sie na tym nie znam.
dziewczyny życzę samych kolorowych i miłych snów:-)