reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Ewi 44 trzymam kciuki.Ale mam zdolne dziecko przynosi pilota pokazuje na tv i mowi ti Dzis idziemy do ZOO zobaczyć Nufiego(miś) i Tuptusia (jeżozwierz)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam

co was tak wczoraj wzielo na nocne pisanie???:-):-):-)ale wszystko przeczytralam:-D

widze obstawiacie ktora pierwsza sie rozdwoi??? tez bym to chciala wiedziec :-) ja proponuje wszystkie jednego dnia, co nie bedziecie dlugo na nas czekac....:-)

pisalyscie o zazdrosci... oj to jest strasznie zazdrosny.... czasem mam z tego ubaw:tak:ale nie przesadza:tak:

sliczne suwaczki macie z ząbkami :-)

a ja mialam straszna noc!!!! tzn nie, najpierw przyjechal S,:szok::szok: zaskoczyl mnie, ale milo:-) mimo ze siedzial ze mna tylko 1,5godz... kochac sie nie mozemy ale i tak dalo wczoraj.... S sie postaral:-D:-D:-D tak mi sie mordka cieszyla:-)
mozecie pozazdrioscic:-):-):-):-)
ale po tem byko strasznie cala noc przechodzilam po korytarzu, tak mnie plecy bolaly, na dole jakby mi ktos gwozdz wbil. jak lerzalam bylo jeszcze gorzej.
mowie wam-KATASTROFA

teraz jade do fryzjera wlosy podciac...:-)

hej mamusie:tak:
Wczoraj troszke "posiedzielismy", powspominaliśmy itd...:-p:tak:
Pobudka była o 4, cyc i spała do 7:tak:Mała teraz męczy sie z czkawką obok mnie:-p
U nas tez to wyglada tak jakby zaraz ząbki miały wyleźć, ale ciagle ich nie ma, a mała sie meczy okropnie:zawstydzona/y:

Ewi trzymam kciuki, oby była 1 kreseczka jak u mnie:-D
Mykam mała uspic, bo marudna zaczyna sie robic..., ale w koncu jej czkawka przeszła:-p

A moja dziś strasznie zmienna jest.Raz chce spac za chwile biega a za chwile leży plackiem na dywanie.Ma strasznie spuchnięte dziąsła.Może w końcu pokaża się te nasze 4.Właśnie leży na stole na brzuchu i macha nogami artystka

A my wlasnie wrocilysmy ze spacerq :tak: zrobilysmy zakupy w sklepie ,Ala oczywiscie zaopatrzyla sie w kindere niespodzianke:-)

Asiowo wiesz to nie koniecznie moga byc zabki ,ja tez przypuszczalam ze ida ALi zabki gdy byla taka jak Paulinka a 1zabek pojawil sie dopiero jak miala pol roczq :rofl2:

Olenka ano koncowka jest najgorsza ja tez sie meczylam w ostatnich tygodniacha szpitalne lozka nie sa za wygodne :blink:

reklama
tt2194347fltt.gif

tt2194346fltt.gif

Do góry