reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

mi się znowy wydaje że femme pierwsza, ta nerwówka i te ost problemy, no okaże się!!!

polna nie mam jeszcze pomysłu co jej kupić!!!ale Daniel wspominał żeby jej jakieś autka na akumulator kupić to i młody by na lato już w nim powoli brykał!!! tylko ja to szału dostaje bo mam tyle rupieci że to szok!!! dwa wózki w garażu ,rowerek , i jeżdzik oliwki ,chodzik i krzesełko ktore jest nie używane (oliwka dostała na chrzest) bo bartek woli jeść w lwżaku i pokój zawalony zabawkami

a ty masz pomysła?

reklama
Bardzo dobrze Cie rozumiem :tak:
My tez chcemy kupic Ali autko na akumulator,Ala u mojej siostry lubi jezdzic na takim motorku ale ja sie boje poszczac Ja sama wiec wole wlasnie jakies autko - sa tanie ,mozna kupic juz za 130 zl ale mi sie bardziej podobaja te powyzej 500 :nerd::-D
mi sie wydaje ze lepiej kupic cos drozszego a bedzie wytrzymalsze i moze nawet drugi bobas skorzysta :sorry2:;-)

A Femme wlasnie dlatgeo ze tak sie denerwuje,urodzi ostatnia :-)

masz polna racje lepiej dać więcej a żeby dłużej było!!! a ja jak będe kupywać to musze kupić zielony albo niebieski żeby barti mógł też smigać .... pamiętam jak dowiedziałam się zę będzie chłopak to pierwsze co pomyślałam to w co ja go ubiore ,bo Oliwce większość ubarń kupywałam różowych, a jak nie to w serduszka kwiatuszki!!!! a teraz kupuje jej różowe nadal ale drsy czy spodnie to niebieskie i bez kwiatków bo młody bedzie chodził ,choć założyłam Bartkowi ostatnio małej dres i jest dobry ,ciuteńke przyduży ,no co się dziwić ona ma 82 a on 76 cm!!! a twoja mała ile ma cm i ile waży?

Ja to mam ubranka uniwersalne po siostrze ale i tak jakos mnie ciagnie do rozowego-oile cos kupuje :-)
a moja wazy 12 kg ,moze 13 ale taka wage ma juz dlugo :sorry2:mierzy 87-tak mniej wiecej :tak: a ja chce kupic Ali autko zielone albo niebieskie!! rozowe mi sie jakos nie podobaja :no:

Wiesz myslalam tez moze o malpim gaju ale to moze jak Ala skonczy
3 latka :tak: albo kupi sie tylko zjezdzalnie a reszte sie zrobi z drewna :nerd:

ja uciekam bo musze sie jeszcze umyc a potem do wyrka wskakuje,dojutra :happy2:
Dobranoc i rozrywkowej nocy zycze :-p:-);-)

Dziendobry z rana :tak:;-) dzis pobudka o 6:40 :-) teraz Ala polozyla spac lalki i oglada bajke :happy2:
a mnie w nocy duchy straszyly=pukaly w okno :szok: mysle co do licha sie dzieje :baffled: ale potem przypomnialam sobie ze nie wyciagnelam kluczy z dzrwi i rodzice nie mogli wejsc do domu :-D:-D:-D 10 minut stali pod domem zanim sie obudzilam i zwkleklam z lozka :rofl2:

netgirl alkohol przed spaniem jest niezdrowy :-p chyba ze dla nalogowca :rofl2::-D

Witam z raną.
Ją dla moich też planuje kupić autko na akumulator tylko taki z pilotem żeby samemu muc kierować.
KITTY Justynka to sama upomina się o szczoteczke. Tylko chodzi z nią po całym domu.
OLIWKA Ta Twoja mała to łobuz jest widzę. Justynka to tylko przy stefanie rozrabia.
No ją dzisiaj kupuje test. Zobaczymy co będzie.

reklama
a co to wczoraj za nocne pogaduchy:-)nie macie co robic dziewczyny:-D:-pzartuje oczywiscie..
ja wczoraj ogladalamz A "koszmar z ulicy wiazow":-D jak bylam mlodsza to tak sie balam tego filmu a wczoraj to taki smieszny mi sie wydawal.. ale nie ma to jak stare horrory:tak:

Co do zabkow to Lena sama myje ze mna a potem jak ja skoncze to jeszcze ja jej przejezdzam po zabkach.. ale u nas nie ma z tym problemow..
Kurcze a od tyg Lena spi tak w nocy, ze nerwy mam takie, ze sozk.. kolo 24 spi juz u nas.. ida jej 2 zeby na raz 3 i 5.. 3 juz widac i wyglada jakby sie przebila ale jdnak jeszcze nie:no:i tak sie meczy bidula:baffled:te cholerne zabki - ze nasze maluszki musza sie tak meczyc:-(
Ewi trzymam kciuki za jedna kreske:-)

Do góry