reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Starające się 2008

Jezu a mój humor diabli wzieli...połaziłam troche i mnie połamało totalnie...kręgosłup do wymiany, boli...byłam z wika na spacerku i ledwo z bólu łaziłam...teraz leżę i jest lepiej...ale to drugi weekend z bólem w łóżku...korzonki i owulacja tydzień temu, nieznosny ból krzyża w tym....może ja się nie nadaje już do niczego taki ze mnie stary dziad...

ale generalnie juz kiedyś tak miałam, że myslałam, ze mam chore korzonki a to było zapalenie nerki...więc trochę się boję........

Ostatnia edycja:
reklama
O boze dziewczyny wlanie siastra mnie poimformowala ze mojego brata blizniaka potracil autobus, jest w ciezkim stanie, ma krwiaka i jakiegos wodniaka na mozgu, uszkodzony kregoslup nie wiadomo czy bedzie chodzil :-:)-:)-(
O Boże, kochana... Mam nadzieje, że brat szybko wróci do zdrowia, czego Mu życzę. 3maj się Słonko :-***

Zakupiłam dresiki i od razu przyjemniej na brzuś:-) do tego wygodny staniczek większy o prawie 2 rozmiary, a jest dobry hehe, tak mi cyce urosły już:szok: Zakupiłam też witaminki FALVIT M dla kobiet w ciąży i karmiących, ponoć rewelka jest :-) i gratis dostałam krem ujędrniajacy do piersi:-) hehe
Czuję się dziś całkiem nieźle:-) Poza katarem jest ok. Szemranie w brzusiu niemałe mam, ale przyjemne i bezbolesne. No i leje się ze mnie śluz, ale to chyba ok:happy:

U mnie piękne słoneczko i na pewno wybierzemy się w 3 (no bo z dzidzią) na spacerek:-)
Milej soboty:-)

Ostatnia edycja:
O Boże, kochana... Mam nadzieje, że brat szybko wróci do zdrowia, czego Mu życzę. 3maj się Słonko :-***

Dziekuje kochana za slowa pocieszenia, lekarze sie dziwia jak wogole przezyl takie potracenie, autobus caly zmasakrowany z przodu, a moj brat takie huherko przeciez :-( jest jeden plus ze odzyskal przytomnosc ale nic nie pamieta :no:
A najgorsze jest to ze nie byl sam tylko z 4 kolegami :crazy: i zaden kretyn nie przyszedl po wypadku i nie poinformowal moja mame ze moj brat mial wypadek :wściekła/y: Sasiad przyszedl sie zapytac jak z synem bo uslyszal jak szeptali przed klatka ze Marcin mial wypadek a moja mama takie oczy bo o niczym nie wiedziala :szok:

Dziekuje kochana za slowa pocieszenia, lekarze sie dziwia jak wogole przezyl takie potracenie, autobus caly zmasakrowany z przodu, a moj brat takie huherko przeciez :-( jest jeden plus ze odzyskal przytomnosc ale nic nie pamieta :no:
A najgorsze jest to ze nie byl sam tylko z 4 kolegami :crazy: i zaden kretyn nie przyszedl po wypadku i nie poinformowal moja mame ze moj brat mial wypadek :wściekła/y: Sasiad przyszedl sie zapytac jak z synem bo uslyszal jak szeptali przed klatka ze Marcin mial wypadek a moja mama takie oczy bo o niczym nie wiedziala :szok:
jaka znieczulica w tym kraju, to masakra :wściekła/y: Mam nadzieję, ze wszystko dobrze się zakończy, ważne, ze żyje.:tak: 3maj się Maleńka :happy:

Witam się weekendowo... i słonecznie....

Elisabeth Ty też jesteś śliczną kobietą a jakiego masz przystojnego synka, w przyszłości nie jedno serce złamie ;-)
Dziękuję za komplement, ja póki co awatarku zmieniać nie będę, może jeszcze ktoś mi coś miłego powie he he;-) no i będę nieskromna, bo powiem , że synek przystojny po tatusiu, także w domu mam same śliczności:-D:-D:-D

zaraz zabieram sie za sprzatanie, zakupy, obiadzik, wiec mam pelne rece roboty ;-)
Ja też sprzatam w zasadzie to od wczoraj... okna,. podłogi, łazienka... na szczęście mąz obiad ugotował na dwa dni, to jutro będę odpoczywac...

Witam wszystkich :) jestem tutaj nowa :-) Zaczynamy starania o dzidzię od przyszłego cyklu:-)
Witam, życzę szybkiego zafasolkowania...
O boze dziewczyny wlanie siastra mnie poimformowala ze mojego brata blizniaka potracil autobus,
Lilu strasznie mi przykro, przytulam mocno:sad::sad::sad:, wszystko bedzie dobrze, musi być...
Jezu a mój humor diabli wzieli...połaziłam troche i mnie połamało totalnie...kręgosłup do wymiany, boli...byłam z wika na spacerku i ledwo z bólu łaziłam...teraz leżę i jest lepiej...ale to drugi weekend z bólem w łóżku...korzonki i owulacja tydzień temu, nieznosny ból krzyża w tym....może ja się nie nadaje już do niczego taki ze mnie stary dziad...
Pixella oby to nie nerki, nich mąż Ci wymasuje plecy i jakąś maścią rozgrzewającą, albo amolem posmaruje... mój mąz miewa takie bóle w krzyżu i okazało się, ze to nie korzonki tylko nerwobóle i jedyne co mu pomagało to rozbicie tych bolących mięśni i maści rozgrzewające... buźka

Witam sobotnio i bardzo słonecznie !!!!!:-D:-D

O boze dziewczyny wlanie siastra mnie poimformowala ze mojego brata blizniaka potracil autobus, jest w ciezkim stanie, ma krwiaka i jakiegos wodniaka na mozgu, uszkodzony kregoslup nie wiadomo czy bedzie chodzil :-:)-:)-(

Lilu będzie dobrze :tak::tak: jak mówiły dziewczynki jest młody więc ma silniejszy organizm :tak: będzię dobrze. Trzymaj się ;-) Przytulam Cię mocno ;-)

Zakupiłam dresiki i od razu przyjemniej na brzuś:-) do tego wygodny staniczek większy o prawie 2 rozmiary, a jest dobry hehe, tak mi cyce urosły już:szok: Zakupiłam też witaminki FALVIT M dla kobiet w ciąży i karmiących, ponoć rewelka jest :-) i gratis dostałam krem ujędrniajacy do piersi:-) hehe
Czuję się dziś całkiem nieźle:-) Poza katarem jest ok. Szemranie w brzusiu niemałe mam, ale przyjemne i bezbolesne. No i leje się ze mnie śluz, ale to chyba ok:happy:

U mnie piękne słoneczko i na pewno wybierzemy się w 3 (no bo z dzidzią) na spacerek:-)
Milej soboty:-)

No to udanego spacerku w 3 ;-) a może 4 hihi :-D ....oj wiem że nie chcesz ;-)narazie 3 wystarczy :tak:Super że się dobrze czujesz :happy: i pozazdrościć rozmiaru :-D:-D:-D

Buziam wszystkie :tak:

Butterfly przytulam mocno.

Butterfly moge tylko podpisac sie pod poprzedniczkami :-)

butterfly! Głowa do góry! ...

Butterfly już za niedługo zaświeci dla Was słoneczko, które otworzy Wam drogę od owocnych staranek:happy2:

Trzymam kciuki zeby jak najszybciej sie dobrze ulozylo :tak:

butterfly27 - kochana współczuje sytuacji, ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszło....z.
czasami coś co wydaje się złe jest zapowiedzią dobrego, wierzę , że czekają was same pozytywne zmiany i wszystko jak najlepiej się ułoży, trzymam kciukasy :tak:
Przytulam i dziewczyny maja rację, niedługo wszystko się ułoży :tak: ...
Butterfly -przykro mi z powodu pracy twojego M. !

Jeszcze raz bardzo dziękuję za wsparcie. Same dobre wieści mam w tym temacie. Porozmawiliśmy wieczorkiem i doszliśmy do wniosku, że nie przekaładamy starań. Co ma byc to będzie. M ma juz kilka propozycji od konkurencji więc będzie dobrze!:-)

Ja ciągle nie mam @, ale za to dziś już bez przerwy czuje ból w krzyżu i lekki w podbrzuszu, więc pewnie przy kolejnej wizycie w wc powitam wstręciuche:baffled:
Oby nie przylazła przez 9 miesięcy! Życzę tego z całego serduszka!:-D

Ja dziś nie śpię już od 4, ale dopiero jestem w pracy i mogę pisać, o 6 zrobiłam test i zobaczyłam II, ta druga nie jest super mocna ale jest-to najpiękniejszy prezent na nasza 7 rocznicę ślubu wypada w poniedziałek:-):tak:
Super wiadomość! Gratuluje serdecznie i spokojnej ciąży życzę!

Przesyłam Wam Kochane tonę fluidków:-):-):-):-):-):-):-):-):happy2:
Wyłapane:-D:-D:-D

Dzisiaj jak wracałam z pracy to spotkałam moją ciotkę i zaraz po przywitaniu się walneła pytanie "Magda a wy nad czym się jeszcze zastanawiacie?" i pogłaskała mnie po brzuchu:wściekła/y:. Myśli, że to tak hop siup i już jest ciąża:angry:. Zirytowałam się i zmieniłam temat..
Nie martw się głupimi docinkami! Ja już chyba do tego przywykłam! Pisałam juz tutaj wcześniej na forum, że jedna baba powiedziała mi, że skoro tak bardzo lubię dzieci i dzieci mnie to swoich nie będę mieć!:wściekła/y: Ludzie już tacy są!

hej wam
ja czuje,ze zostane staraczką 2009,,a nie 2008...echhh
Przytulam mocno! Może jednak się uda zostać Staraczką 2008. Trzeba mieć nadzieję.

Ciąża - marzenie i pragnienie największe na świecie ale czy mozliwe...:-(?
Możliwe! Głowa do góry! Wiara czyni cuda! Będzie dobrze.

Witam wszystkich :) jestem tutaj nowa :-) Zaczynamy starania o dzidzię od przyszłego cyklu:-)
Witaj! Życzę szybkiego zafasolkowania.:-)

Przytulam mocno. Wierzę, że uda się bratu wyjść z tego na własnych nogach. jest młody. Da radę.

Katarzynak83 przesyłam spóźnione życzonka - spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń! No i zdrówka dla piesia.

Miłego weekendu wam życzę.

Lilu strasznie mi przykro, przytulam mocno:sad::sad::sad:, wszystko bedzie dobrze, musi być...

Jejku skarbie bardzo mi przykro ale na pewno wyjdzie z tego młody organizm szybko się regeneruje.
Pomodlę się dziś za niego.
Trzymaj się

Lilu będzie dobrze :tak::tak: jak mówiły dziewczynki jest młody więc ma silniejszy organizm :tak: będzię dobrze. Trzymaj się ;-) Przytulam Cię mocno ;-)

Dziekuje bardzo za tam cieple slowa, ja za braciszka tez bede sie modlic....
moj braciszek Jepinek musi wrocic do zdrowia :tak:
( Jepinek dlatego ze jak bylismy mali to nie umialam mowic Marcin wiec wolalam " jepin zaczekaj na mnie ":happy: )

reklama

Witaj! Trzymam kciuki i obyś jak najprędzej ujżała dwie śliczniutkie krechy na teście:-D

Kochana tak mi przykro:-(. Modlę się za zdrowie Twojego brata:tak:. Będzie dobrze zobaczysz.

Witajcie
Ja mam dziś wolne od sprzątania ;-) Mąż pozwolił mi się poobijać :tak:

:-D no no kochaniutki mężulo:tak:. Super, że Cie tak rozpieszcza:-).

U mnie ciągle brak @:szok:. Jutro chyba kupię test, ale boję się trochę rozczarowania. Ciągle biegam do wc i sprawdzam co i jak:baffled:

Butterfly cudowne wieści;-). Bardzo się cieszę, że Twój mąż ma dużo nowych ofert i staranka ciągle w toku:tak:. Super!

Ostatnia edycja:
Do góry