reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

MAMUSKI WITAM WAS po wizycie u ginka...dostałam skierowanie do Akademi Klinicznej w Gdańsku na oddział patologi ciązy i nie wiem czy mnie tam zatrzymaja czy wypuszcza...moja ginka powiedziała,ze na bank juz nie bede rodziłą u nas w Tczewie,bo mam małopłytkowosc,wiec i tak poród odbedzie sie tam....musza mi zrobic specjalistyczne badania,bo taki poziom jak mam płytek krwi zagraza zarówno mi jak i malutkiej....jestem PRZERAŻONA nie ma co ukrywac.....

reklama
Kana nie panikuj, bedzie dobrze. W takiej klinice odpowiednio sie zaopiekuja toba i dzidzia. Dawaj znac czy cie zatrzymali a kiedy tam jedziesz?

kana ojejku:szok: mam nadzieje że wszystko się ułoży i będzie dobrze... a ty na razie nie denerwuj się, dobrze że trafiłaś do specjalnej kliniki:tak: tam się tobą i Mariką dobrze zajmą :tak:

Jade jutro rano....na szczęście misiek jedzie ze mna to nie bede sama....wiem,ze sie mna zajma i wogole,ale martwie się i tak..nigdy w zyicu nie byłam w szpitalu... no i wogole myslałam,ze bede rodziła na miejscu....

MAMUSKI WITAM WAS po wizycie u ginka...dostałam skierowanie do Akademi Klinicznej w Gdańsku na oddział patologi ciązy i nie wiem czy mnie tam zatrzymaja czy wypuszcza...moja ginka powiedziała,ze na bank juz nie bede rodziłą u nas w Tczewie,bo mam małopłytkowosc,wiec i tak poród odbedzie sie tam....musza mi zrobic specjalistyczne badania,bo taki poziom jak mam płytek krwi zagraza zarówno mi jak i malutkiej....jestem PRZERAŻONA nie ma co ukrywac.....

Kana daj znać co i jak, będzie dobrze zobaczysz:tak:.

Ja w piątek mam fryzjerke nareszcie - nie moge na siebe patrzeć - 7 miesięcy nic z włosami nie robiłam:zawstydzona/y:.

Misiówka mdli Cię jeszcze? Ja od wczoraj mam mdłości, boje się jeść :baffled:.

Dzisiaj mój teść dostał wize i przyjeżdża do nas, cieszę się bardzo - dobrze że nie teściowa:tak:.

Kana - w gdańsku napewno dobrze się tobą zajmą, moja mama od kilku lat się leczy w klinice gdańskiej, ma poważne problemy z niedoborem białych krwinek i jest pod stałą kontrolą, dojeżdza z Mazur. Nic się nie martw, tam są super specjaliści i wiedzą co robią, napewno będzie dobrze!!

reklama
Do góry