Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aj mamuski dziekuje;* za wsparcie....nawet nie wyobrazacie sobie ile to dla mnie znaczy....musze pomyslec co spakowac w razie "w"..
Wszystko będzie dobrze!!!!

A to ciekawe, może za szybko farbowałaś po poprzednim kolorku? Bo ja ostatnio też robiłam hebanową czerń (z Loreala) i wyszło bardzo ładnie.

MAMUSKI WITAM WAS po wizycie u ginka...dostałam skierowanie do Akademi Klinicznej w Gdańsku na oddział patologi ciązy i nie wiem czy mnie tam zatrzymaja czy wypuszcza...moja ginka powiedziała,ze na bank juz nie bede rodziłą u nas w Tczewie,bo mam małopłytkowosc,wiec i tak poród odbedzie sie tam....musza mi zrobic specjalistyczne badania,bo taki poziom jak mam płytek krwi zagraza zarówno mi jak i malutkiej....jestem PRZERAŻONA nie ma co ukrywac.....

YOKA do nas napisała
"Dziekuje z calego serducha!Az sie poplakalam ze wzruszenia...jestescie przekochane!!!Dziewczyny napewno super wygladaja w nowych wloskach{tutaj oczywiscie mowa o nowych kolorkach i fryzurkach, o tym tez jej napisałam} sciskam Was wszystkie mocno i sle milion buziakow!!!"