Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
MAMUSKI WITAM WAS po wizycie u ginka...dostałam skierowanie do Akademi Klinicznej w Gdańsku na oddział patologi ciązy i nie wiem czy mnie tam zatrzymaja czy wypuszcza...moja ginka powiedziała,ze na bank juz nie bede rodziłą u nas w Tczewie,bo mam małopłytkowosc,wiec i tak poród odbedzie sie tam....musza mi zrobic specjalistyczne badania,bo taki poziom jak mam płytek krwi zagraza zarówno mi jak i malutkiej....jestem PRZERAŻONA nie ma co ukrywac.....

(na siusiu wstawałam tylko 5 razy, więc nie jest źle;-))MAMUSKI WITAM WAS po wizycie u ginka...dostałam skierowanie do Akademi Klinicznej w Gdańsku na oddział patologi ciązy i nie wiem czy mnie tam zatrzymaja czy wypuszcza...jestem PRZERAŻONA nie ma co ukrywac.....
witam sie z wieczorka.
Wlasnie pije sobie meliske przed snem. Caly dzionek znowu twardnial mi brzuch ale nie bolal. Jutro od rana licze ilosc napinan.
Witajcie mamuśki;-)
Wczoraj bylismy w szkole rodzenia i mieliśmy spotkanie z pediatrą która poinformowała nas że do 6 tygodnia życia dziecka poradnie laktacyjne zabraniają używania butelek ze smoczkiem jeśli chcemy karmic piersią
Ciekawa jestem co na to doświadczone mamuśki???

.
) to też płacimy normalnie jak za cały poród 2 stóweczki