reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Własnie przeżyłam chwile grozy!!!!!!!!!
Obudziłam sie a mojego osobistego małża brak w łóżku i w mieszkaniu!!!!!!!!!!!
Dobrze,że tel ma przy tyłku...Po No-spe poszedł..Ja wszystko rozumiem ale czmu mi nie powiedział???????
Mało na zawał nie zeszłam...No i nadal go nie ma....:angry::angry::angry:

pewnie apteka dyżurująca gdzieś daleko ........... ale wrócił ?????? :surprised:

życzę miłego dnia.... choć za oknem leje i leje :baffled:, u nas juz trzeci dzień ........................ :baffled:

reklama
Bodzinka no włąsnie jak tam, wszystko ok?

Elisabeth zdrówka...

u nas na szczęście opadów jeszcze brak i oby tak zostało, bo muszę dzisiaj młodą odebrać ze złobka na dodatek jutro mam maraton u lekarzy..Oti zaczyna wrastać paznokieć:-(

Ach małżus to szkoda słów...Nic mu nie ma, w peacy jest ale...Nie było go więc zadzwoniłam znowu i nie odbierał tel...A a pteka jest nieciekawym miejscu..Obdzwoniłam policje, pogotowie, prawie na zawał zeszłam a sie okzało,że on w ogóle w aptece nie był tylko na ostry dyżur pojechał:crazy::crazy::crazy:

Witajcie
Większośc z was mnie nie zna, ale z częścia rok temu zaczynalysmy ten wątek i jakoś tak wyszło, że moja fasolka jako pierwsza się pokazała, a potem Izabelki.
Troszke przeszłysmy przez tą ciąże, ale wreszcie wszystko skończyło się dobrze i moja Oleńka właśnie smacznie spi sobie obok mnie w łożeczku.I wam życze tego drugiego małego szczęścia. Mi, az łezka się w oku zakręciła jak poczytałam poczatek wątku.
Zresztą wiele dziewczynek, które tu zaczynały maja już przy sobie swoje maluszki.
Pamiętam o was dziewczynki i tzymam za was kciuki.

Witam...

Jarzębinko śliczne jesienne zdjęcia wkleiłas na wątku o planowaniu płci... pozwoliłam sobie obejrzeć...

Bodzia , Karolek nadal na cycu?

Gwiazdeczko co u Ciebie, @ się już skończyła?

Ewcia nam coś zniknęła!!!

Dziewczynki, jak tam postępy w starankach?

Pozdrawiam

Witajcie skarby!

U mnie dzisiaj juz tylko brunatny sluz, wiec @ sie konczy i staranka niedlugo, no o ile bedzie owulka teraz. Kurcze czemu tak pesymistycznie pisze? Bedzie owulka i juz! no i moze sie uda? Wszystkim Wam zycze sykcesu! Buziaczki staraczki!

Witam...

Jarzębinko śliczne jesienne zdjęcia wkleiłas na wątku o planowaniu płci... pozwoliłam sobie obejrzeć...

Dziewczynki, jak tam postępy w starankach?

dziękuje, dziękuje .........to jeszcze cos dorzucę z wczorajszego spacerku :

Zobacz załącznik 99332 Zobacz załącznik 99333 cyt 9.jpg cyt 10.jpg

a co do staranek, to ja jestem po ......... i czekam na efekty :tak::-D:tak:

reklama
Do góry