Majeczka
30-tki , przyszłe mamusie
Hej dziewczynki alllleee się za wami stęsknilam...
Cóż, moja córcia jest bardzo wymagającym dzieckiem i dlatego nie mam zbyt wiele czasu dla siebie:-), ale najważniejsze ze jest zdrowa dobrze się rozwija i rośnie jak na drożdżach. Od 6 tyg trzyma samodzielnie główkę i kręci się po łóżeczku a teraz od kilku tyg gaworzy a raczej z tego co ostatnio przeczytałam głuży
i radośnie popiskuje.W 9 tyg ważyła 5040g i miała ok 60 -62 cm.:-)No i mamy juz za sobą pierwsze szczepienie ( przez które nie spałam kilka nocy) no a poza tym jest moja codzienną radoscią i ogromnym szczęsciem...
A jak tam wasze dzidziołki? Manioleczku , Anusieńko, Kajdus, Ewuś??????
Aleczku jak ciąża wszytsko dobrze?
Pozadrawiam was wszystkie i buziaki dla waszych maluszkow
Cóż, moja córcia jest bardzo wymagającym dzieckiem i dlatego nie mam zbyt wiele czasu dla siebie:-), ale najważniejsze ze jest zdrowa dobrze się rozwija i rośnie jak na drożdżach. Od 6 tyg trzyma samodzielnie główkę i kręci się po łóżeczku a teraz od kilku tyg gaworzy a raczej z tego co ostatnio przeczytałam głuży
i radośnie popiskuje.W 9 tyg ważyła 5040g i miała ok 60 -62 cm.:-)No i mamy juz za sobą pierwsze szczepienie ( przez które nie spałam kilka nocy) no a poza tym jest moja codzienną radoscią i ogromnym szczęsciem...A jak tam wasze dzidziołki? Manioleczku , Anusieńko, Kajdus, Ewuś??????
Aleczku jak ciąża wszytsko dobrze?
Pozadrawiam was wszystkie i buziaki dla waszych maluszkow

Buziaki dla córci
). Tym bardziej bylam "napalona" na te oficerki ze ja nigdy nie znalazlam takich ktore weszly by na moja grubasna lydke... a te niedosc ze weszly to jeszcze super maskowaly moje balerony!!!!
Ten niby duży i fajny sklep (polecony przez koleżankę..
) okazał się ,,magazynem'' z poupychanymi gdzie się da rzeczami. Nie dość, że niczego się nie dało znaleźć, to jeszcze niczego obejrzeć
Zła wyszłam stamtąd, jak nie wiem co! Chyba wszystkie rzeczy, które tam mieliśmy kupić zamówię przez internet, bo mi się powoli cierpliwość kończy
Wszędzie pełno ludzi, pomału zaczynają pojawiać się bombki, choinki..Ludzi zaczyna już chyba ogarniać przedświąteczna panika