kajda
szczęśliwa żona i mama
vinniki, dobrze, że zdecydowłas się na taką pomoc. zawsze to jakieś odciązenie dla ciebie a ty wtedy możesz odpocząc i zając się innymi sprawami.
Esch, gratuluje postepów na basenie
dla mnie najtrudniejsze było własnie przełamanie się do położenia na brzuchu - mogłam pływać z deską w rękach ale jak trzeba było włożyć ją miedzy nogi i rękoma machać miałam stresa... ale w końcu się odważyłam i potem było już coraz lepiej
a teraz bardzo tęsknie za basenem, w ciązy miałam wielką ochotę się przejsc ale nie moglam ze względu na powracające bakterie w moczu.. teraz z kolei czasu brak, ale może się w koncu wybiorę.
Alek, fajnie, że udały wam się zakupy
a masz już upatrzone łóżeczko dla malucha?
sensi, zagłosowane;-)
Antilo, no to wreszcie odpoczniesz
wszystko już pewnie gotowe na przyjście Ani, co? A wózeczek ładny, w praktycznych kolorkach.
miłego wieczoru, zmykam robić ciasteczka piwne
Esch, gratuluje postepów na basenie
a teraz bardzo tęsknie za basenem, w ciązy miałam wielką ochotę się przejsc ale nie moglam ze względu na powracające bakterie w moczu.. teraz z kolei czasu brak, ale może się w koncu wybiorę. Alek, fajnie, że udały wam się zakupy
sensi, zagłosowane;-)
Antilo, no to wreszcie odpoczniesz
miłego wieczoru, zmykam robić ciasteczka piwne

-kierownik przydzielał uznaniowo. ja dostałam ją z tekstem:"Pani się najbardziej należy, bo Pani najwięcej pracuje i w zasadzie ja już zupełnie nie orientuję się w pani działce..... "a potem były ochy, achy itp, itd. I co
dostałam NAJMNIEJ
Ręce opadają
Trzeba mieć nadzieję, że prędzej czy później trafi się na uczciwych ludzi, którzy docenią to co warte docenienia...
wogole mi się nic nie chce, mamy jechać na dlugi weekend az do Przemyśla ale jakoś nie mam chęci się tłuc. CHyba żeby sie pogoda poprawila...
(po raz kolejny zresztą- chociaż poprzednie pielgrzymki nijak były związane z finansami:-)).
W poniedziałek jedziemy do takiego dużego sklepu dzieciowego, więc może coś się wyjaśni
z Alkiem zwłaszcza