KOCHANE MOJE KOBIETKI.
Byłabym wdzięczna, gdyby jak najwięcej z Was odpowiedziało na moje pytania (do mojej pracy mgr). Odpowiedzi, będą jak najbardziej tylko do mojego użytku, a jeśli nawet to Wam przeszkadza oczywiście nie musicie odpowiadać na wszystko.
W odpowiedziach nie musicie się ograniczać, a szczerze, to im więcej tym lepiej. Wiadomo, zawsze lepiej jest mieć więcej materiału, żeby mieć z czego napisać coś fajnego.
A więc pytania są jak najbardziej otwarte i pozostawiam Wam oooogromne pole do popisu.
Jeśli tylko się Wam coś nie spodoba, lub będziecie miały jakieś uwagi lub pomysły to pisać od razu.
Coś czuję, że pewnie w trakcie pisania jeszcze mi się coś urodzi, w sensie pytania, to będę Was męczyć.
A na razie z góry dziękuję za pomoc.
Podam może maila do mnie, to łatwiej będzie odpisywać.
agikrysiak@wp.pl
BUZIAKI I DZIĘKI.
- Ile masz lat?
- Jakie jest Twoje wykształcenie?
- Gdzie obecnie mieszkasz?, ile masz dzieci?
- Od kiedy jesteś na forum?
- Skąd dowiedziałaś się o BB?
- Czy na BB znalazłaś się już w ciąży czy może w okresie starań?
- Czy na BB trafiłaś przy pierwszym czy przy następnym dziecku?
- Czego na początku szukałaś na BB?
- Czy znalazłaś to, czego szukałaś?
- Czym dla Ciebie jest BB obecnie?
- Jak często udzielasz się na forum?
- Czy masz jakieś ulubione tematy na forum, do których zaglądasz najczęściej.
- Kim są dla Ciebie koleżanki z forum?
- Czy więzi nas łączące można nazwać przyjaźnią?
- Czy taka przyjaźń może przetrwać?
- Czy nasza mała społeczność forumowa (szczególnie łącząca mamy z tego samego okresu – czyli My J) jest czymś szczególnym dla mam mieszkających poza granicami kraju? Co Wam daje BB?
- Co uważasz o spotkaniach wirtualnych przeniesionych do świata realnego?
- Czy brałaś udział w takim spotkaniu? (mam na myśli odwiedziny, kawka, wspólne wakacje J)
- Jaka jest różnica w obcowaniu ze sobą na forum a w rzeczywistości?
- Uważasz że obecność na BB i informacje, które stamtąd wynosisz pomagają Ci w wychowywaniu dziecka?
Także rozpisywać się do bólu ;-)

:-)