reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

ewelw jesteś dzielna, że stałaś w takich kolejkach. Ja przyznam, że korzystam z przywilejów i się wpycham;-). W końcu ciężarna jestem. Jak na razie tylko raz jakiś pijany dziad miał coś przeciwko - ale społeczeństwo mnie obroniło:-D.

reklama
anka uzgodnilysmy ze o porodach , opisy porodów itd bedziemy pisac w "watku porodowym"
A jesli chodzi ci o liste rozpakowanych to mysle ze bez sensu jest zakladac nastepna tylko uzupelniac dane na liscie grudniowek.

Oczywiście że miałam na myśli listę taka jaka maja listpadówki. Wchodzisz i od razu wiesz ile ich juz się rozpakowało i które, nie trzeba szukac na długiej liście. Mi by się cos takiego podobało - jasne, przejrzyste i w kolejności. Nie wiem jak inne dziewczyny, ale jeśli sądzicie ze to bez sensu to ok - podporządkuję sie.

Mam dla was fajny filmik, taki na czasie. Polecam.
.:: clipser ::. cz.1
.:: clipser ::. cz.2

Oczywiście że miałam na myśli listę taka jaka maja listpadówki. Wchodzisz i od razu wiesz ile ich juz się rozpakowało i które, nie trzeba szukac na długiej liście. Mi by się cos takiego podobało - jasne, przejrzyste i w kolejności. Nie wiem jak inne dziewczyny, ale jeśli sądzicie ze to besz sensu to ok - podporządkuję sie.
Wtedy musialabym pokasowac z listy grudniowek (zostawic tylko nick i przewidywalna date porodu) pokasowac wage, date porodu i cm. co sie laczy z poprzenoszeniem postów bo jak pokasuje to sie zrobi pelno miejsca wolnego i zrobic nowa liste. Wg mnie to bez sensu bo mozna sobie "przeleciec" liste i widac kto jest rozdwojony bo ma pouzupelniane dane a pozniej jak sie juz rozpakujemy wszystkie to bedzie jedna lista z mamami i dziecmi.

Witajcie "ciężaróweczki" (tak mówi do mnie mój mąż :-))

Nie było mnie kilka dni i teraz mam problem, aby wszystko przeczytać. Dzisiaj wróciliśmy z moim M z Kielc od rodziców-na szczęście nasz synek postanowił jeszcze troszkę poczekać z przyjściem na świat, więc sam pobyt i podróż minęły spokojnie.
Ostatnio zauważyłam, że puchnę!!!:-( Na jednej nóżce już nie widać mi kostki....
Mam do Was pytanko-czy Wasze dzieciaczki wykazują się wzmożoną aktywnością, bo mój Olek od kilku dni tak strasznie daje mi popalić, że nie wiem, czy wszystko jest w porządku. Dzisiaj mój brzuch przybierał tak fantastyczne kształty, że zafascynowana nie mogłam oderwać wzroku :-)

witajcie wieczorkiem :-)
ehehehhee genialni !! u nas na porodówce tez widziałąm całe rodziny pod blokiem porodowym :baffled: Ja teraz nawet Pawłowi zapowiedziałam ze ma pilnowac co by mi nikt oprocz niego do szpitala nie przychodził, bo przy Liwii to codziennie teście musieli byc i mój tata był 2 razy no i siostra i ja ledwo na nogach stałam na tym korytarzu a oni gadka szmatka a ja tylko marzyłam zeby sobie poszli w .....
sawka - to zrób wszystko, żeby im to wybić z głowy!!! Może powiedz, że Twój lekarz zabronił takich pielgrzymek ;-) Taka eskorta przy porodzie tylko rozprasza i drażni.
O taaaakkkkkk................ swietny pomysł:crazy: mają.............. ja przy 1 zabroniłam odwiedzin oprócz meza. nie dosc ze człowiek obolały to karmi z cycami na wierzchu non stop, tu krew, tu boli tu siku.................. sama przyjemnosc odwiedziny. O samym porodzie to wogóle nei wspomne..................:cool: sawka---oby ci sie udało przeforsowac swoje stanowisko!
dziewczyny jestem załamana:-( nie da się im tego przetłumaczyć, po prostu tragedia:baffled: uparci jak osły :wściekła/y: mam nadzieje że mój M będzie przy porodzie to im ten pomysł bardzo szybko z głowy wybije...

Witajcie kochane!!!!
W końcu jestem, wypuścili mnie ze szpitala:tak: ale mam zalożony krążek na szyjce i muszę dużo leżec :-(- córcia pcha sie na świat a ma jeszcze tyle czasu.. :-(, więc będę Was podczytywac co jakis czas, buzki wielki dla każdej z osobna.
Widze, ze nas przybylo:-) fajowo im więcej grudniówek tym milej;-)

Mam do Was pytanko-czy Wasze dzieciaczki wykazują się wzmożoną aktywnością, bo mój Olek od kilku dni tak strasznie daje mi popalić, że nie wiem, czy wszystko jest w porządku. Dzisiaj mój brzuch przybierał tak fantastyczne kształty, że zafascynowana nie mogłam oderwać wzroku :-)
moja Lenka też szleje jak opętana :-D więc nie martw się bo to normalne :tak:

Witajcie kochane!!!!
W końcu jestem, wypuścili mnie ze szpitala:tak: ale mam zalożony krążek na szyjce i muszę dużo leżec :-(- córcia pcha sie na świat a ma jeszcze tyle czasu.. :-(, więc będę Was podczytywac co jakis czas, buzki wielki dla każdej z osobna.
Widze, ze nas przybylo:-) fajowo im więcej grudniówek tym milej;-)

Cieszę się, że cię wypuścili i jesteś z nami:tak:.
Oszczędzaj się kochana

reklama
Oczywiście że miałam na myśli listę taka jaka maja listpadówki. Wchodzisz i od razu wiesz ile ich juz się rozpakowało i które, nie trzeba szukac na długiej liście. Mi by się cos takiego podobało - jasne, przejrzyste i w kolejności.

Mi też się podoba ten pomysł. Właśnie to, że widać jak przybywa dzieciaczków. Można tamtą listę zostawić bez zmian. I po prostu stworzyć nową "rozpakowanych" .

Do góry