reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

tato (dziwnie tak trochę pisać, bo czuję się jakbym mówił do swojego taty :-D:-D:-D) - zgodzę się z Tobą, ale to ma być raczej taki dodatek rozrywkowy... ale mniejsza z tym, zobaczymy co z tego wyjdzie o ile będzie taka zgoda... :tak: i dzięki za rady...

hehe jak do taty. Wiesz ja już dzieci mam stadko, ale jeśli zrzekniesz się kieszonkowego to możesz być :p

reklama
Boże w ogóle jaką gafę dałem dzisiaj... Żona wysłała do mnie sms-a z numeru teścia, o tym, że u Niej wszystko ok i co porabia Małuda... :-):-):-) A Ja spałem i myślałem, że to teść pisał i tak odpisałem, a nie jak do żony... :-D:-D:-D:-D wtopa...
no ale skąd mogłeś wiedzieć... poza tym przeciez zapewne nic obrazliwego:tak:
:-):-):-) witam - jak tam w samotnej delegacji?

hehe jak do taty. Wiesz ja już dzieci mam stadko, ale jeśli zrzekniesz się kieszonkowego to możesz być :p

od przybydku podobno głowa nie boli :-p:-D;-)

Olla ostatnio ciężko u mnie z czytaniem i odpisywaniem na forum, bo nienajlepiej się czuję. Jak dobrze pójdzie w środę pokroją mi nos i powinno być lepiej (mam przynajmniej taką nadzieję).
Do tego mam w domu dwóch rycerzy, co to obydwaj potrzebują damskiego towarzystwa, spuścić ich z oka na pół dnia, to mamy sajgon w domu :baffled:.
Mam nadzieję, że młodszemu w końcu ta mamusiność minie a starszemu, że nie :-p:-D.

Hana: jakoś daję radę

Jagoda: na pewno jest odwrotnie i to oni muszą ciągle po Tobie sprzątać i zamykać klapę w toalecie :p

Dzień dobry, a raczej dobry wieczór

Dawno mnie nie było - stęskniłam się za Wami strasznie.
Wracam do BabyBoomowego nałogu :-) - ach jak mi tego brakowało.
U mnie bez zmian. Więcej szczegółów też będzie :-)

Olisia się coraz bardziej wymądrza.

Ja co dwa tygodnie chodzę do szkoły i nawet jestem na PRAWIE wszystkich zajęciach :-) ale notatki robię że hej :-) tylko spisywać ode mnie :-)

Nadrabiać nie będę bo by mi to ze dwa tygodnie zajęło a teraz dużo spraw mam na głowie, dużo jeszcze przede mną, więc tylko się włączę do rozmowy :-)

reklama
Witam Phantas my się jeszcze nie znamy... :-)

Właśnie dotarło do mnie jaki głupi kiedyś byłem... Lekarze jakieś 3 lata temu stwierdzili, że mam coś nie tak z sercem... Co po czasie się podobno wyregulowało... Ale zabronili mi grać w piłkę w B-klasie WZPN.. A Ja rodzicom nic nie mówiłem i dalej grałem... A dzisiaj mi kolega przesłał link odnośnie wydarzeń piłkarskich, jak zawodnicy umierali na boisku na zawały serca i inne przypadki... Teraz do mnie dotarło, że sam mogłem sobie problemu narobić... I mi się strasznie smutno zrobiło... :baffled:

Najbardziej zabolała śmierć niegdyś mojego ulubionego piłkarza Miklos'a Feher..

Ostatnia edycja:
Do góry