reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

To Wy takie wątróbki macie, że alkoholu by mi nie wystarczyło... :-D:-D no ładnie ładnie... :szok: eee tam to bym podskoczył do monopolowego... :-)

reklama
ale dzisiaj fajnie
jak na imprezce gdzie co chwile dobry znajomy wpada:-)

tafi - schowaj prasowanko gdzies gdzie nie będziesz go widzeć:rofl2:
sofi - gdzie się Twoja wena ulotniła?

ja popijam mirynde i zagryzam paluszkami a w ogóle mam smaka na tatara:-p:zawstydzona/y: z grzankami:sorry2:

reklama
Jejuuu,5 stron do nadrabiania - REWELAAAAAAAAA!!! :-D :-D :-D
My dzisiaj zaszalałyśmy i pozwoliłam Zuzi iść spać dopiero o 21:30. :-D
A ja teraz siedzę i delektuję się czipsami i colą. :zawstydzona/y:

Agutka Zuzia lubi takie intensywne smaki ? Mój książę to pizzy nie ruszy, on pierożki z serem, naleśniki, frytki itp. smaki lubi. Jak gdzieś poczuje cebulę albo czosnek to pluje na kilometr.

Lubi. :-) Ale nie w dużych ilościach - zaraz chrząka i udaje,że kaszle,hehehe. :-p :-D :-D :-p

Jagoda: na pewno jest odwrotnie i to oni muszą ciągle po Tobie sprzątać i zamykać klapę w toalecie :p

Hahahahahahahahahahahahahaha! :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: No i się wydało. :-p :eek: :-D :laugh2:

Dzień dobry, a raczej dobry wieczór

Ooo,cześć zakochana! ;-) Dawaj te szczegóły! :-p

hehe wiedziałem że tak to się skończy :p

To się dopiero zaczęło! :laugh2: :laugh2: :laugh2: :cool2:

Do góry