reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ja jestem zameldowana w jednej z najbogatszych gmin w Polsce i tam becikowe to 3000 zł. Fajnie, że państwo daje chociaż to 1000zł , ale same wiecie że w dzisiejszych czasach to jest mało na wyprawkę jeszcze przynajmniej 1000zł trzeba dołożyć.

reklama
Madzienka czy ty widzisz,ze nam sie przesuneło okienko w suwaczku na ostatnia pozycje:}}}}} jejku jesce tylko troszke:}}}}}

:-):-):-):-) Dzieki Kanuś czyli dzisiaj świętujemy dziewiąte okienko:tak::tak::tak::tak: to juz blizej niż dalej.......:rofl2:

zabawaib9.gif
zabawaib9.gif
zabawaib9.gif
zabawaib9.gif
zabawaib9.gif
zabawaib9.gif
zabawaib9.gif
zabawaib9.gif

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny...

Ja jak leżałam w szpitalu to poznałam dziewczynę.Wczoraj dzwoniła do mnie,że już urodziła...Ale malutka nie przytomna leżała pod respiratorem...I dzisiaj mi napisała,że malutka rano umarła...Nie ma na tym świecie sprawiedliwości...

aż mnie zatkało....:szok::szok::szok:
biedna mamusia, nosiła dziecko pod serduszkiem i taka tragedia:-:)-:)-(
Aniołek jest już w niebie

kana161-wydaje mi sie ze dotyczy to nie tylko małżeństw,tylko wtedy to liczysz swoje dochody na 2osoby-ciebie i dziecko..ale zadzwon i dopytaj na wszelki wypadek bo moge sie mylić

Ola2in1 Dziekuje :} no własnie tylko tu jest problem bo ja nie mam dochodu..... i kółeczko sie zamyka...aj pogmatwane to wszystko....

Madzienka
a co do swietowania to własnie kombinuje co by tutaj sobie zamówic od msiia mojego:p hahahaha

Cześć dziewczyny...

Misiówka bardzo,bardzo Wam współczuję...

Ja jak leżałam w szpitalu to poznałam dziewczynę.Wczoraj dzwoniła do mnie,że już urodziła...Ale malutka nie przytomna leżała pod respiratorem...I dzisiaj mi napisała,że malutka rano umarła...Nie ma na tym świecie sprawiedliwości...

Ojej....ale tragedia....normalnie aż mną wsztrząsnęło.....:szok::szok::szok: Aniu ale ciąża tej dziewczyny przebiegała bez zarzutów i poród bez kompilkacji normalnie?????:szok:

reklama
Witajcie Dziewczyny!
Ja nawet nie mam siły Was czytac a produkcja widzę jest masowa. W poniedziałek ide do szpitala, ale czasami mysle że wcześniej się rozsypię tak mnie wszystko boli....

Misówka bardzo współczuję tej tragicznej sytuacji, mam nadzieje że jednak wszystko będzie dobrze i może teściowa jednak przyjedzie, a jak nie to zyczę Ci powodzenia na pewno sobie poradzisz bo jestes zaradna kobietka.

Mam nadzieję że u Yoki wszystko ok.....widze że więcej tu nas z szalejącym cisnieniem, to cholerstwo może byc niebezpieczne....
Miłego dnia wam życze i ide sie położyć.

Do góry