Myszqa
Fanka BB :)
Dzieki Madziu już się doczytałam 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wychodze za godzinke, zanim dojade to bedzie po 14, wejde do cioci na slodkie zeby ktg ladnie wyszlo i na 16 moja chwila prawdy![]()
Madzienka napisałam zanim doczytałam,ze pisałashahahaa
Wogóle to mój mąż odebarł mi wyniki z wymazu na paciorkowca i naszczęście nie mam tego świństwa ale mam obecne pałeczki kwasu mlekowegowiecie może co to takiego i czy mam sie martwić czy nie???
Cześć dziewczyny
Dopiero zwlekłam sie z wyrka....po nieprzespanej nocy.....:-(
Co do ciśnienia to mam tak jakoś dziwnie....na lewym ręku 135/80 więc takie w miarę a na prawym 140/90.......ale ciśnieniomierz mam taki zwykły nadgarstkowy a one chyba nie są za bardzo wiarygodne....:-(
A wogóle to mam strasznego doła....:-( nawet nie chce mi sie nadrabiać :-(dzisiejszych postów....chyba rozstanę się z moim Z....już mam wszystkiego dosyć:-( i to akurat dzisiaj jak obchodzę urodzinki.....ahhhh pisać nie moge bo łzy same mi płyną do oczu.....
dziekuje za pamięć i eski....ide dalej sie położyć
Pozdrawiam Was brzucholki
Wogóle to mój mąż odebarł mi wyniki z wymazu na paciorkowca i naszczęście nie mam tego świństwa ale mam obecne pałeczki kwasu mlekowegowiecie może co to takiego i czy mam sie martwić czy nie???