reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Agacia wydaje mi się, że gdzieś czytałam o tym że można brać ten lek homeopatyczny oscilococcinum czy jak to się tam piszę. Ale pewna nie jestem. Musiałabym przewertować gazetki :) Albo zadzwoń do gina i się zapytaj.
No i wszelkie domowe sposoby :D

reklama
Witam popołudniowo:tak:
U mnie humorek całkiem dobry bo odebrałam wyniki na tą cholestazę i wszystko w normie czyli moje swędzenie jest wynikiem jakiejś alergii albo uczulenia...ale to juz jakoś przeżyję:tak:
Agacia ja niestety nie wiem co można wziąść na przeziebienie ale polecam herbate z sokiem malinowym i porządne wygrzanie pod kołderką:tak:
Ach to ciśnienie teraz każda będzie sie schizowac i mierzyc rano i wieczorem ja niestety nie mam ciśnieniomierza więc pozostaje mi liczyc na to że mam dobre;-)
Cyprysiowa ,Agatkas czekam z niecierpliwościa na relacje z wizyt
No i kochane moje narzekajcie puki możecie:tak:, ja swojemu mężowi tez narzekam on się wkurza i złości ale potem zawsze mówi że mnie rozumie bo widzi że jest mi cięzko wstać w nocy z łózka, że się szybko męczę i że musze naszą Zosię nosić przed soba i kręgosłup w pałąk wyginać...więc ci faceci tez czasami coś zrozmieją;-)

No właśnie nic nie robiłam, ani się nie zdenerwowałam, wstałam z łóżka po prostu:( Ale teraz po 15 min sprawdziłam znowu to miałam 128/86, ale puls dalej 111.
Masakra:) Człowiek tak mało wie, nie wiadomo czy się martwić czy nie. Nic no , dzisiaj ide do gina to zapytam położnej.

Agatko ja na ostatniej wizycie jak mialam mierzone cisnienie to wyszlo 128/86 a puls 115!!!!:szok: ale polozna ktora mierzyla mi cisnienie ani lekarz ktory pozniej ogladal wynik nic nie powiedzieli ze zle, ale chetnie dowiem sie co tobie odpowie twoj lekarz

Sto lat sto lat niech zyje zyje nam YOKA!!!:-D:-D wszystkiego naj naj naj naj naj naj naj z okazji urodzinek:-):-) przedewszystkim usmiechu na twarzy i tego wszystkiego co szczesciem sie zwie:-)

Yoka - wszystkiego najlepszego!

Biorę się a prasowanie pościeli do łóżeczka.
Mam pytanko. Do porodu zostało mi 13-21 dni. I nie wiem czy już zakładać pościel do łóżeczka, czy nie.... Mężyk twierdzi, że się będzie kurzyć. A ja dziś wyprasuję i jutro mogłabym założyć już. Myślę że raz na kilka dni mogę wytrzepać na balkonie wszystko. Co Wy na to?? Czy już założyłyście pościel ????????????

hmmm a ja od poczatku ciazy zawsze mialam duzy puls a teraz jak mierze sobie to puls mam w granicach 80-90 natomiast cisnienie 102/67 itp ;/ wiec nie wiem co juzze mna nie tak ehh

a co becikowego hmmm jak ja dostaje rente <dosc wysoka> to nalzey mi sie becikowe ??

reklama
hmmm a ja od poczatku ciazy zawsze mialam duzy puls a teraz jak mierze sobie to puls mam w granicach 80-90 natomiast cisnienie 102/67 itp ;/ wiec nie wiem co juzze mna nie tak ehh

Wydaje mi się, że po prostu dolicza rente do dochodu i podziela na 3 osoby (ciebie, meza i dziecko), jezeli nie przekroczą 500 zł to becikowe bedzie ci się nalezało.

a co becikowego hmmm jak ja dostaje rente <dosc wysoka> to nalzey mi sie becikowe ??
Wydaje mi się, że dołączą rente do dochodów, przelicza na 3 osoby (ciebie, meza, dziecko) jezeli nie przekroczą 500 zł to becikowa ci sie nalezy.

Do góry