reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dagulla dzięki za info, to musi być przecudny widok, jak maluszek ssie:-D.

Misiówka może te problemy zwiastują, że niedługo i ty się rozdwoisz

Agacia może do porodu ci się polepszy, tego ci życzę z całego serca.

Ciekawa jestem, która następna będzie:tak:

reklama
a mi znowu burczy w brzuchu...apetyt mi ostatnie rosnie,a najlepsze jest to ze mój M zrobił sobie kanapki z całego chleba a mi zostawił co...nico :p ii sie najadłam że hohoooo nie pogadasz :/ :[ żeby było jeszcze lepiej to kaski mi tez nie zostawił a mój portfel w samochodzie został wrrr :/ ;/ ;/
pralka prać juz skonczyła ide rozwieszac :) ale tego jest łoo matko dopiero pierwsza partia :]

Łooooooooooo jejjjjjjjj co wchodzę na forum to ktoś już rozdwojony:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:szok::szok::szok::szok: ale jak bedziemy trzymac takie tempo dalej to na świeta kazda bedzie miala swojego szkrabka na raczkach a nie w brzuszku:-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak:;-);-);-)

Cyprysiowa twoj maluszek jest przeslodki:)
Sawka gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
a mi znowu burczy w brzuchu...apetyt mi ostatnie rosnie,a najlepsze jest to ze mój M zrobił sobie kanapki z całego chleba a mi zostawił co...nico :p ii sie najadłam że hohoooo nie pogadasz :/ :[ żeby było jeszcze lepiej to kaski mi tez nie zostawił a mój portfel w samochodzie został wrrr :/ ;/ ;/
pralka prać juz skonczyła ide rozwieszac :) ale tego jest łoo matko dopiero pierwsza partia :]

ola2in1 ja też mam taki apetyt ale jajgorsze jest to że juz przytyłam w ciąży prawie 25kg a ja nie moge powstrzymać się od jedzenia. Widzę ze będe miała spora do zrzucenia:crazy:http://[url=http://www.maluchy.pl][/URL]

Ale się dzieje dzisiaj :-D

CYPRYSIOWA - WIELKIE GRATULACJE DLA WAS!!! CIESZĘ SIĘ, ŻE MASZ JUŻ TO ZA SOBĄ! KSAWERY JEST UROCZY!!!
I pomyśleć, że sąsiedzi się trochę przyczynili ;-)

SAWKA - I DLA CIEBIE I LENKI SERDECZNIE GRATULACJE I WSZYSTKIEGO DOBREGO W TYCH PIERWSZYCH DNIACH!

Pytia śniłas mi się, ale nie wiem o czym był sen

no to w takim razie musze sobie kupic takie herbatki, a do mnie własnie zadzwonił mój doktor i umówił mnie jutro na 9 na ktg i mam nadzieje ze jakies skurcze już wyjdą bo bardzo bym chciałam już mieć maleństwo przy sobioe. Narzie to szyjke mam bardzo skrócona rozwarcie już jest teraz tylko brakuje skurczy, a na złośc ich nie ma tzn jak przedtem było ich bardzo duzo bo zaczęły się od 13 tyg no i musiałam być cała ciąze na tebletkach to tak teraz zanikają jak nazłość:-(
Mi się też Pytia śniła;-). Sen dotyczył aparatów fotograficznych i straganu:-D. Był tak pokręcony, że sama nie wiem o co w nim chodziło.

No to nieźle :-D Ciekawe, co znaczą te wasze sny, mam nadzieję że moje rozdwojenie ;-)

Yoka - bardzo się cieszę, że u Was ocieplenie stosunków. Dużo o Tobie myślałam ostatnio. Dobrze, że udało się wam przed porodem przełamać lody. U mnie niestety od wczoraj wieczora wręcz odwrotnie :-(, co mnie strasznie dołuje.

Ja już po wizycie. Badanko dzisiaj było z serii "mocniejszych", jak to określilam moja gin ;-)Ale niestety nie dołączę dzisiaj do grona szczęśliwych rozpakowanych. Rozwarcie wewnętrzne się pojawiło wreszcie, ale na razie ma 1,5 cm tylko, mimo wygramolenia się w szpitalu na 7 piętro piechotką, haha, no i brak regularnych skurczów, więc zostałam odesłana do domu i mam znowu przyjść w środę zobaczyć, czy coś rusza dalej.
A jakoś coraz mi ciężej to czekanie idzie. W ogóle mam dzisiaj doła :dry:

reklama
Do góry