reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Zapominajko melduję sie nadal w duwpacku!!!! nie mogę spac, jakas nerwowa jestem, moze dlatego, ze dziś jade zbadac to białko w moczu.

renia-trzymam kciukioby to już była ta chwila :) POWODZENIA!!!!
ja juz wstałam i dziwnie tak jakos bo spac nie mogę..a teraz sobie nadrobie te kilka stron co wczoraj naklepałyscie

Witajcie dziewczyny
no i tak ja w czoraj mówiłam któraś z nas zrobi nam niespodziankę no i wychodzi na to ze renia.:-):-):-)
A jam za chwilke się zbieram i uciekam na ktg do szpitala:tak::tak::tak::tak:

Dzień dobry!!!!!!!
Renia - trzymamy kciuki !!! Wracajcie rozdwojone jak najszybciej!!!!!!!!

Lecę troszki poczytać o porodzie z mojego poradnika... Będzie coś ciekawego, to się podzielę....... Potem do Was wpadnę....

Miłego dnia!!!!!!!!!

Cześć brzuchatki :-)
Postraszyło mnie troszkę wieczorem, ale potem zasnęłam i wszystko przeszło. Coś czuję, że przed weekendem nic się nie wydarzy, a akurat w sobotę i niedzielę mój mąż ma zajęcia na studiach :crazy:

renia - trzymamy mocno kciuki!!!

bliźniaki - myślę, że herbatka z malin ci nie zaszkodzi ;-)

Dzień dobry!!!!!

Czyżby dzisiejsza noc należała do spokojnych:szok:
Żaden maluszek nie wydostał się na zewnątrz:-D

U nas spokój, nie wstawałam nawet na siku ani razu:tak:zjadłam juz śniadanko i powolutku idę do mojej pracki na ostatnie przed porodem ploty z koleżankami;-)Później z siostrą na zakupy gwiazdkowe:-p bo to juz najwyższa pora (jak dla mnie:-D)
Zajrze do Was później

Miłego dzionka....

U nas śnieżek za oknem pada.....:-)

reklama
Do góry