reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

gastone nie zaciazylam( chyba) jak na razie mi nic o tym nie wiadomo.....a ten link zrobilam bo dziewczyny na poronirniach gdzie sie udzielam zrobily sobie i ja jak wchodze to nic nie widze i zrobilam zeby one zabaczyly czy w moj link wejda i zobacza...okazalo sie ze one widza a ja nie....a ten link kazaly mi zostawic....jak @ przylezie to skasuje ....stwierdzily ze moze nie bede musiala usuwac hehehhe
poza tym w poniedzialek zdaje sie mam egzamin i jak przejde to bede pracowac....wiec jakos tak nie wypada zaciazyc hehhe

Fajnie to teraz powiedz mi jeszcze jakmam go zrobic tez sobie chce sprawdzic bo jest fntastyczny a przyda si ena przyszlosc proszeeeeeeee krok po kroku!!!

reklama
jutro rano idę do szpitala!więc piszę,żeby się pożegnać na dłuższy czas!!może bardzo dłuższy....bo dowiedziałam się,że czeka mnie eksmisja na bruk!!
już nie mam sił!!nawet nie mam się do kogo zwrócić!!
no nic bez użalania się nad sobą!!poprostu agencja już nie daje mi szansy!!pa dziewczynki!!pewnie jeszcze dzisiaj zajrze ale pózniej nie wiem jak będzie z netem!!wsumie to czaka mnie ponoć dom samotnej matki,a tam hehe chyba neta nie ma

Hej. Az tak zle? Idzcie do socjala i napewno wam przyznaja jakis Fis czy doplate do domu albo i cala chalupe oplaca. Z tego co sie orientuje to jest tu troche roznych zasilkow i zapomog i nie chce mi sie wierzyc ze wyrzuca rodzine na bruk. W Polsce to moze i tak ale uwazam ze w Irlandii dosc dobrze funkcjonuje pomoc socjalna. Glowa do gory.

kochana Beatko!!
składałam o zapomogę do mieszkania i na 15 grudnia mam jakieś spotkanie!!
chodziłam do socjala i na FIS czekam,skończył mi się 05.11.2008 teraz czekam na wznowienie!!
a ta sucz z agencji powiedziała,że jeżeli nie wykombinuje kasy do piątku to w sobotę nas wywalą!!mówie jej,że ja idę do szpitala a ta do mnie,że mam przyjść w drodze do szpitala,albo...ona sama mnie w nim odwiedzi...a spózniam się z opłaceniem jeden tydz!!wysyłam mojego jutro do socjala,ale do piątku napewno nic nie wskurają!!mogą tylko w moim imieniu poprosić agencje,aby poczekała!!bo jakoś nie mogę uwierzyć w to,że wywalą mnie w ciąży i to jeszcze z 1,5 letnim dzieckiem!!!
trzymajcie kciuki!!mam nadzieję,że jak się wykluje moję małe kochanie,że mnie odwiedzicie w szpitalu????pozdrawiam i to chyba mój ostatni post w najbliższym czasie

Kurcze, chyba zawalilam z tym paszportem. Wlasnie uswiadomilam sobie ze nie wyslalam ani nie podalam nigdzie naszych pps. Podalam tylko malego no chyba ze to wystarczy. Cholipka. Wy wysylalyscie wasze pps?

Alarm odwolany :) Nie dojrzalam ze meza pps jest na jego zaswaidczeniu z pracy:) uff...ja to teraz bede przezywac nim dostane ten paszport.:-) jesli dostane bo to roznie bywa. Jak to sie mowi, poki nie mam w rece niczego nie mozna byc pewnym. No ale jestem dobrej mysli:-D

reklama
ale wcale tu ruchu nie ma! Aine a ty co nic nie opowiadasz tylko sie krotko witasz??? U nas pogoda nawet nie zla.No slonca oczywiscie nie ma ale powietrze takie fajne.Wyszlam na spacerek i nawet sie spotkalysmy z Beata przez przyadek.:-)

Do góry