reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Edee jak bedziesz pisala do pyti przekaz pozytywne fluidy ode mnie zeby szybciutko i wmiare bezbolesnie urodzila;-)

ja mam natomiast wiadomosci od Agaci :
Czujemy sie dobrze .Mateuszek jest malutki ale dostal 9 punktow. Wazy 2510 i mierzy 47 cm. Dziekuje za pozdrowienia. Acha jak wam opisze moj porod to padniecie. Jest co opowiadac.Mam nadzieje ze w piatek bedziemy juz w domu. A przeziebienie niestety nie minelo.Trzymajcie sie cieplutko.

Wiadomość od Pyti

"Na razie rozwarcie 3 centymetry, skurcze trochę ustały. "

Trzymamy kciuki Pati :-)
Kochana, jak bedziesz pisała do Pytii, to przekaż jej nasze pozdrowionka i życzenia szybkiego porodu.

Czujemy sie dobrze .Mateuszek jest malutki ale dostal 9 punktow. Wazy 2510 i mierzy 47 cm. Dziekuje za pozdrowienia. Acha jak wam opisze moj porod to padniecie. Jest co opowiadac.Mam nadzieje ze w piatek bedziemy juz w domu. A przeziebienie niestety nie minelo.Trzymajcie sie cieplutko.
Dagulla, dzieki za wieści.
prosze o pozdrowienie Mamusi i Synusia

Agacia wielkie gratulacje!!!!!

Pytia trzymam kciuki tak mocno że aż mi zbielały:)

Moniawycint - powodzenia!!!

Musia skup się i spakuj, jakby co to będziesz miała na "zaś":)

Cyprysiowa witaj spowrotem!!!!

Edee a wiesz że u mnie na szkole rodzenia jest para, która się zdecydowała u nas w miescie rodzić zamiast u was:) A raczej słyszałam że tendencje są odwrotne:)

Dagulla dzięki za informacje:) No to sobie poczytamy co tam Agacia zmajstrowała przy porodzie:) Faktycznie malutki jest naprawdę malutki, ale ważne że zdrowy!!!

A ja właśnie wstałam, ale miałam głupie sny że 10 lat w śpiączce byłam i się potem obudziłam...masakra.

Edee jak bedziesz pisala do pyti przekaz pozytywne fluidy ode mnie zeby szybciutko i wmiare bezbolesnie urodzila;-)

Oczywiście, że ją Pozdrowię :tak:, od Was Wszystkich ;-)

A Ty, Pozdrów Agatkę i życz jej szybkiego powrotu do domku i na forum bb ;-):tak::-), w końcu ma się czym pochwalić :-D:-D

Agacia wielkie gratulacje!!!!!

Pytia trzymam kciuki tak mocno że aż mi zbielały:)

Moniawycint - powodzenia!!!

Musia skup się i spakuj, jakby co to będziesz miała na "zaś":)

Cyprysiowa witaj spowrotem!!!!

Edee a wiesz że u mnie na szkole rodzenia jest para, która się zdecydowała u nas w miescie rodzić zamiast u was:) A raczej słyszałam że tendencje są odwrotne:)

Dagulla dzięki za informacje:) No to sobie poczytamy co tam Agacia zmajstrowała przy porodzie:) Faktycznie malutki jest naprawdę malutki, ale ważne że zdrowy!!!

A ja właśnie wstałam, ale miałam głupie sny że 10 lat w śpiączce byłam i się potem obudziłam...masakra.

Ja przez jakiś czas rozważałam poród w Bielsku, ale jednak zostało na Cieszynie:sorry:, a to raczej ze względu na Naszą ginkę, co nas z Pytią prowadzi ;-), super babeczka :tak:. A teraz jak ma być przy mojej cesarce to już wogóle.... żyć nie umierać :baffled::-D:-D:-D:-D

A Pati Pozdrowię od Wszystkich cioć forumowych :tak:, bez obaw ;-):-D:-D

hej dziewczyny
Na wstepie:

pytia i moniawycint 3mam kciuki!!!!

musia powodzenia!

A ja jestem zła!!! Dziś w nocy dostałam silnych bóli po seksiku i juz myslałam że się zaczęło...bolało tak że nie dałam rady leżeć więc najpierw chodziłam a potem siedziałam na pufie i się bujałam prosząc moje dziecko żeby to było dzis w nocy....ale moja córka zrobiła Nas w h*** i po godzinie bóle przeszły jak ręką odjął....:-( Zaraz jadę na ktg to zobaczymy co sie dzieje.....Buziaki

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczyny
Na wstepie:

pytia i moniawycint 3mam kciuki!!!!

musia powodzenia!

A ja jestem zła!!! Dziś w nocy dostałam silnych bóli po seksiku i juz myslałam że się zaczęło...bolało tak że nie dałam rady leżeć więc najpierw chodziłam a potem siedziałam na pufie i się bujałam prosząc moje dziecko żeby to było dzis w nocy....ale moja córka zrobiła Nas w h*** i po godzinie bóle przeszły jak ręką odjął....:-( Zaraz jadę na ktg to zobaczymy co sie dzieje.....Buziaki

Yoka ale ta nocka to chyba takie preludium i zobaczysz, że do jutra nie wytrzymasz w dwupaku:-)

Pytia, Moniawycint trzymam mooocno kciuki:tak:

Kurdę.....z jednej strony się cieszę, że się tak rozpakowujemy, a z drugiej smucę-bo zostanę w końcu sama na polu do rodzenia...ja też już bym chciała URODZIĆ:-:)-p

Do góry