:--
-
-
-( przepraszam, że jestem facetem...
a proszę Cię bardzo;-);-)
miałam iść spać i tak zaglądam co piszecie na wątkach i nie moge się rozstać, ale zaraz pędzę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
:--
-
-
-( przepraszam, że jestem facetem...
i znów my
1- Rano
2-nowa bryka
oficjalnie chce powiedziec ze Zosia od dnia 1 grudnia sama chodzi
HA to nasz syn może mieć problem, jak mu się rodzice zaczną prześcigać, które ma pomagaćNick Pain już niedługo:-)
Cześc Ollka, miło Cię widzieć :-)
Phantas połozyłam Maluchy o 19.40, tylko, że z większym dopiero teraz skończyłam ćwiczyć matmę (orłem nie byłam) bo we środę ma sprawdzian
![]()
. Kiedyś jak uczyłam kuzyna m. nie dał rady i cały czas mi pomagał aż go musiałam za drzwi wyprowadzić
. Tak więc nadmiar "matematyków" w gospodarstwie domowym to też nie dobrze ;-). a czy ja z martini moge?????![]()
no ja orlem z maty tez nie bylam, wiec mam nadzieje ze mloda bedzie wszytko rozumiala
oj wiecie co, to ja tez ide po winko![]()

Uciekam spać, bo mi się humor popsuł...
Do jutra dziewczynki

, powiedz, że księżniczkom się nie dokucza, bo mu nalot bab zrobimy jak będzie nam tu koleżankę denerwował 
J@goD@ to za kilka alt wszytkie bedziemy cie prosic o pomoc w matmie, ale sobie bedziesz mogla dorobic na korepetycjach![]()
, więc raczej się nie dorobię, sumienie by mi nie pozwoliło wziąść.Dzień dobry
Co się dzieje?? Już 9 a tu taka cisza?? Kawę sama mam pić??
:-)