reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2009

Sylwia.m jak możesz to wklej tu na forum zdjęcie z USG :-). Ale to musi być świetne uczucie widzieć na monitorku, jak się takie maleństwo rusza :-) SUPER :-).

reklama
monixxx - też się cieszę, ze u Ciebie wszystko dobrze :-). Jak teraz czytam Wasze wypowiedzi o tym, co widzicie na monitorku USG, coraz bardziej nie mogę się doczekać poniedziałku i mojej wizyty u pani doktor :happy:.
Jeśli chodzi o zadawanie pytań lekarzowi, to ja zawsze mam ich sporo a potem tak jak u Ciebie, wszystko mi wylatuje z głowy. Zacznę zapisywać te pytania na karteczce:-D. To chyba jedyny sposób na to, żebym podczas wizyty dowiedziała się wszystkiego co chcę wiedzieć :-).

Ech jak ja wam zazdroszczę dziewczyny widoku maluszków. Ale nic doczekam się i ja, już w poniedziałek:-).

SylwiaM najlepsze życzenia urodzinowe dla synka.

Cześć Kobietki!:happy:

Wczoraj widziałam moje maleństwo całe i zdrowe. Jak ja się cieszyłam kiedy zobaczyłam bijące serduszko!!:-) To jest jakieś takie nie znane uczucie szczęścia. Cudo!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Wchodząc go gabinetu byłam zestresowana jak nigdy. Ciśnienie mi podskoczyło do 160/120 :szok: a po krótkiej rozmowie było już 130/100:szok:. Moja Gina zaczęła się już potem śmiać, że doskonale mnie rozumie, że taki reaguje, bo przecież każda przyszła mamusia chce wiedzieć że dzidzia rozwija się prawidłowo. No i troszkę przesunął mi się termin porodu z usg bo na 9.lipca..... z okresu wychodzi na 10.

Najbardziej poszkodowany niestety w tej całej sytuacji był mój M. bo nie mógł iść ze mną. Praca! Ale pierwsze o co poprosił po przyjściu do domku to zdjęcie z usg. :tak::-):-D
SZCZĘŚCIE PROMIENIOWAŁO Z JEGO OCZU!

Iwon pochwal się robaczkiem:-).

Wiecie jak tak czytam o waszych wizytach, zdrowych maluszkach i bijących serduszkach to coraz bardziej wierzę, że u mnie też wszystko będzie dobrze:tak:.

Hej dziewczynki :-)
No w końcu się dzisiaj wyspałam :tak:

Jeśli chodzi o zadawanie pytań lekarzowi, to ja zawsze mam ich sporo a potem tak jak u Ciebie, wszystko mi wylatuje z głowy. Zacznę zapisywać te pytania na karteczce:-D. .

Popieram... ja tak właśnie zaczęłam robić (zapisuje w kalendarzu o co mam pytać);-), bo miałam tak samo jak TY... wizyta i kompletna pustka w głowie. Dobrze że skleroza nie boli :baffled:

iwon3004 śliczna fasolka :-D.

Sam na pewno wszystko będzie dobrze !!! :tak:

jej... ja usg mam dopiero 15 grudnia... chyba zwariuje do tego czasu... Tez się boją...żeby wszystko było dobrze... mój TZ juz zapowiedział że się z pracy zwalnia wczesniej żeby ludzika zobaczyć :)

A... i takie pytanko... ostatnio dorwałam gdzież w necie info o tym ze nie powinno się stosować maści przeciw rozstępom w I trymestrze... słyszałyście coś takiego ?

Ostatnia edycja:
Witam czwartkowo, ale ten tyzień szybko zlaciał. Jutro idę na badania i jak mi się uda odebrać wynniki to w poniedziałek do lekarza. Zauważłam że ty klika dziewczyn w ponieziałek się wybiera do gina hehe :-D. Będzie o czym pisać :-D
Ja postanowiłam chodzic prywatnie tylko na usg bo sprzęt który mają w przychodni jest tragiczny. Więc jeszcze na święta bede miała drugie zdięcie maluszka.

Hej,
dziewczyny, jestem juz po drugiej wizycie u gina i to co zobaczyłam tak mnie ucieszyło, widziałam moje maleństwo i tetno tak szybciutko biło :-) oj niezapomniana chwila, coś pięknego, jestem troszke spokojniejsza.Poprosiłam lekarza czy moglabym przyjść jeszcze w tym roku przed świętami bo to jest akurat ten czas kiedy zeszłym razem stało sie co sie stało, także gin zgodził sie bez problemu, jestem bardzo zadowolona z Niego, chodze do niego prywatnie bo ona
Gratuluję pięknego widoku.
ta kropeczka na maleństwie to serduszko :-)

http://imageshack.us
Cudowna ta kropeczka :-).

iwon3004 - fajnie, ze wkleiłaś zdjęcie z USG :-). Super maluszek, i to serduszko... Napisz jak możesz, ile mierzy teraz Twoja fasolinka :-).

sam - na pewno będzie wszystko dobrze i z naszymi maluszkami (obie zobaczymy maleństwa w poniedziałek) :happy:. Jeszcze tylko kilka dni :-).

reklama
Do góry