reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

reklama
Andzia czekam na wiesci z wizyty, czyzby termin był również lipcowy????:-)
Haszi duzo zdrowka dla synka

Ostatnia edycja:
Dzieki Dziewczyny, jestescie kochane :-) Mocno trzymajcie za nas kciuki:-D
a jesli chodzi o termin-to wg ostatniej miesiaczki to jakos 5 sierpien, a wg owulacji 10 ;-) tak wiec calkiem blisko lipca ;-)

U nas już chyba ok, gorączka Pysiowi spadła mały narazie nie ma. :)
Nie spacerujemy na razie na wszelki wypadek ale mam nadzieje, że niedługo wszystko wróci do normy.

Hashi, no to świetnie, że dzieciaki obronną ręką wyszły z choróbska:)
Andzia, raz jeszcze gratulacje i kciuki mocno zaciśnięte!
Florka dziś została sama z babcią i dała taki pokaz klasycznej histerii, że dobrze, że mamy jeszcze nianię w odwodzie, bo babcia to nas prędko oglądać nie zechce:-p Aczkolwiek uważam, ze histeria była słuszna, bo mała się przestraszyła nieznanej ciotki, ktora usiłowała ją wziąć na ręce, a babcia nie pomyślała i dała...:baffled: Ja w tym czasie walczyłam z kolejką dziarskich staruszek u ortopedy, która potraktowała mnie jak symulantką usiłującą wyłudzić wizytę, bo przecież jak ktoś nie ma 80 lat i kuli pod pachą to co się do ortopedy pcha:-p A ortopeda odesłał mnei na kolejne prześwietlenie....3 w tym miesiacu, będę zamiast lampek choinkowych w salonie świecić:-p
Zmykam utulić do snu mojego upartego histeryka......chyba zęby się czają, bo i kupy podejrzanie często i awantury bez powodu:baffled:

Surv no to ładnie Florka babcie przegnała....
za to moja, ku mojemu rozczarowaniu, u babci Halinki ( teściowej ) była rozkoszna:no:. Ja za Twoją radą wysłałam męża samego z małą do teściów...
Moja zasneła o 20;00 ale o dziwo przebudziła sie wlasnie i próbuje na brzuch sie przekręcić w łózeczku. Mam nadzieje ze zaraz zaśnie, do tej pory jej sie to nie zdarzało....ja mam L4 do wigilii....ze zwolnieniami i zaległym urlopem moze uda mi sie wychowawczy zacząć dopiero od marca:-) oby...

Andziaa ale świetne wieści!:-D Bardzo mocno trzymam kciuki za Wasze zdrówko :tak:

Haszi, Wam też zdróweczka:tak:

Survi, no tak to już jest z tymi kolejkowymi wojownikami :-D Przychodzą o 7:00, chociaż lekarz przyjmuje od 10:00 i strzegą drzwi gabinetu lepiej niż niejeden ochroniarz:-D:-D:-D
A tej Florkowej histerii to się nie dziwię. Natusia wczoraj tak zareagowała na teściową:baffled: ....kurdę, muszą się jakoś zaprzyjaźnić bo inaczej z mojego powrotu do pracy nici:dry:

My po wczorajszych chrzcinach dochodzimy do siebie... i nie mam na myśli upojenia napojami wyskokowymi a ogarnięcie sajgonu w mieszkaniu ;-)
Natusia przespała całą mszę:-D Ale impreza ją wkurzyła bo kto to widział żeby tyle ludzi na raz się o domu pałętało... i jeszcze każdy chce zdjęcie:wściekła/y:
Ja padam na pysk po całym dniu w kuchni i na zmywaku. No ale mamy to za sobą i już.
Teraz czas na przygotowania do Świąt :-)

reklama
ja mam L4 do wigilii....ze zwolnieniami i zaległym urlopem moze uda mi sie wychowawczy zacząć dopiero od marca:-) oby...

Ja już jestem na zaległym urlopie... a teoretycznie od stycznia na wychowawczym :szok: powiedz ile Ty masz urlopu , że tak długo :szok: w sumie t mogabzm wyiđ urlop na zapas ale to mi się wogóle nie opłaca... a kto mi teraz da zwolnienie :crazy:

Do góry