reklama
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
no to może się w lipcu urodzi :-) Jeszcze raz gratulujemy wraz z Adasiem

survivor26
Mamy lipcowe'08
Hashi, no to świetnie, że dzieciaki obronną ręką wyszły z choróbska
Andzia, raz jeszcze gratulacje i kciuki mocno zaciśnięte!
Florka dziś została sama z babcią i dała taki pokaz klasycznej histerii, że dobrze, że mamy jeszcze nianię w odwodzie, bo babcia to nas prędko oglądać nie zechce
Aczkolwiek uważam, ze histeria była słuszna, bo mała się przestraszyła nieznanej ciotki, ktora usiłowała ją wziąć na ręce, a babcia nie pomyślała i dała...
Ja w tym czasie walczyłam z kolejką dziarskich staruszek u ortopedy, która potraktowała mnie jak symulantką usiłującą wyłudzić wizytę, bo przecież jak ktoś nie ma 80 lat i kuli pod pachą to co się do ortopedy pcha
A ortopeda odesłał mnei na kolejne prześwietlenie....3 w tym miesiacu, będę zamiast lampek choinkowych w salonie świecić
Zmykam utulić do snu mojego upartego histeryka......chyba zęby się czają, bo i kupy podejrzanie często i awantury bez powodu
Andzia, raz jeszcze gratulacje i kciuki mocno zaciśnięte!
Florka dziś została sama z babcią i dała taki pokaz klasycznej histerii, że dobrze, że mamy jeszcze nianię w odwodzie, bo babcia to nas prędko oglądać nie zechce

Zmykam utulić do snu mojego upartego histeryka......chyba zęby się czają, bo i kupy podejrzanie często i awantury bez powodu

pabla27
Fanka BB :)
Surv no to ładnie Florka babcie przegnała....
za to moja, ku mojemu rozczarowaniu, u babci Halinki ( teściowej ) była rozkoszna
. Ja za Twoją radą wysłałam męża samego z małą do teściów...
Moja zasneła o 20;00 ale o dziwo przebudziła sie wlasnie i próbuje na brzuch sie przekręcić w łózeczku. Mam nadzieje ze zaraz zaśnie, do tej pory jej sie to nie zdarzało....ja mam L4 do wigilii....ze zwolnieniami i zaległym urlopem moze uda mi sie wychowawczy zacząć dopiero od marca:-) oby...
za to moja, ku mojemu rozczarowaniu, u babci Halinki ( teściowej ) była rozkoszna

Moja zasneła o 20;00 ale o dziwo przebudziła sie wlasnie i próbuje na brzuch sie przekręcić w łózeczku. Mam nadzieje ze zaraz zaśnie, do tej pory jej sie to nie zdarzało....ja mam L4 do wigilii....ze zwolnieniami i zaległym urlopem moze uda mi sie wychowawczy zacząć dopiero od marca:-) oby...
mamabartka
...i Natalki :)
Andziaa ale świetne wieści!
Bardzo mocno trzymam kciuki za Wasze zdrówko
Haszi, Wam też zdróweczka
Survi, no tak to już jest z tymi kolejkowymi wojownikami
Przychodzą o 7:00, chociaż lekarz przyjmuje od 10:00 i strzegą drzwi gabinetu lepiej niż niejeden ochroniarz

A tej Florkowej histerii to się nie dziwię. Natusia wczoraj tak zareagowała na teściową
....kurdę, muszą się jakoś zaprzyjaźnić bo inaczej z mojego powrotu do pracy nici
My po wczorajszych chrzcinach dochodzimy do siebie... i nie mam na myśli upojenia napojami wyskokowymi a ogarnięcie sajgonu w mieszkaniu ;-)
Natusia przespała całą mszę
Ale impreza ją wkurzyła bo kto to widział żeby tyle ludzi na raz się o domu pałętało... i jeszcze każdy chce zdjęcie
Ja padam na pysk po całym dniu w kuchni i na zmywaku. No ale mamy to za sobą i już.
Teraz czas na przygotowania do Świąt :-)

Haszi, Wam też zdróweczka

Survi, no tak to już jest z tymi kolejkowymi wojownikami

A tej Florkowej histerii to się nie dziwię. Natusia wczoraj tak zareagowała na teściową

My po wczorajszych chrzcinach dochodzimy do siebie... i nie mam na myśli upojenia napojami wyskokowymi a ogarnięcie sajgonu w mieszkaniu ;-)
Natusia przespała całą mszę

Ja padam na pysk po całym dniu w kuchni i na zmywaku. No ale mamy to za sobą i już.
Teraz czas na przygotowania do Świąt :-)
reklama
ja mam L4 do wigilii....ze zwolnieniami i zaległym urlopem moze uda mi sie wychowawczy zacząć dopiero od marca:-) oby...
Ja już jestem na zaległym urlopie... a teoretycznie od stycznia na wychowawczym