jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
nie wiem co mam mysleć bo brzuch mnie boli coraz bardziej, tak jakbym miała dostac dziś??? kurcze mam jeszcze 3 dni nigdy tak wczesnie nie dostałam??? cos chyba mi się poprzestawiało!!?
okres starankowy może tak wpływać na naszą szanowną @ ... jednak to jest stresująca sytuacja i tak się może zdarzyć
 mi ostatnio spóźniła się 8 dni, gdzie wcześniej była dość regularna, więc spokojnie, tylko spokój może nas uratować ....
 mi ostatnio spóźniła się 8 dni, gdzie wcześniej była dość regularna, więc spokojnie, tylko spokój może nas uratować .... 
mam pytanie czy test owualcujny moze wykryć ciąże??? zrobiłam sobie właśnie bo mi został tak z ciekawości i wyszedł taki jak na owulację 2 takie same kreski? przecież nie mozliwe że znowu owulacja? teraz juz zgupiałam????
no i znalazłam : TEST OWULACYJNY zawsze WYCHODZI POZYTYWNIE W CIˇŻY
ale
POZYTYWNY TEST OWULACYJNY po owulacji NIE MUSI oznaczać ciąży
więc z jednej strony dobra oznaka ale jeszcze nic nie wiadomo!!!
mi w ostatnim cyklu @ spóźniła się 8 dni, w terminie @ zrobiłam test owulacyjny i pokazał II kreseczki, ale test ciążowy juz tego nie potwierdził, więc nie sugeruj sie tym wynikiem tylko cierpliwie czekaj do terminu @ i zrób test ciążowy.....ja zaciskam kciuki za II kresczki oczywiście

a z weselszych informacji - bede mama chrzestna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
studia podganiam jak szybko sie da - sama sie dziwie ze tak sie zawzielam ale jakos daje rade .... ciutek niewyspana chodze - wstaje o 5.30 - ale jak rano patrze ile wieczorem projektu zrobilam to mi sie geba cieszy!wiec moze mi sie uda swiętowac na swieta koniec!!!!
milego dnia dziewczynki!!!! ;-)
to super,że wszystko sie tak pięknie układa, ja też będę trzymała dzieciątko do chrztu i to już w Boże Narodzenie, mojego siostrzeńca
 no i życzę zakończenia spraw studenckich do końca roku
 no i życzę zakończenia spraw studenckich do końca roku 
a wogóle to witam wtorkowo i miłego dnia życzę .....

Jak tak dalej pojdzie to sie wykoncze zanim urodze ;-)
 Jak tak dalej pojdzie to sie wykoncze zanim urodze ;-) 

ale damy rade
ale damy rade 

ehh.. ale jestem dobrej myśli.
 ehh.. ale jestem dobrej myśli. jak to sie wszystko zmienia gdy czlowiek jest dorosly! trzymam kciuki zeby tesciowa okazala sie czlowiekiem w wigilie! ;-) i byla zachwycona ze wszystkich prezentow!
 jak to sie wszystko zmienia gdy czlowiek jest dorosly! trzymam kciuki zeby tesciowa okazala sie czlowiekiem w wigilie! ;-) i byla zachwycona ze wszystkich prezentow!  ale za to tez z mezem ciagle skubiemy grosz do grosza takie czasy!
 ale za to tez z mezem ciagle skubiemy grosz do grosza takie czasy!