reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
pawimi faktycznie masz tyle wózków, ze zliczyc nie mozna!!! zazdroszcze bo ja tez mam fioła na punkcie wózków i wszystkiego dla dzieci!!!
ja tez mam buzza ale z tej starszej kolekcji gdzie siedzisko jest w innym materiale, ale teraz kupuje loole bo chcę cos mniejszego i lzejszego!!!
agnieszka ogladałam twoje fotki na naszej klasie!!! chwile mi to zajeło taki masz pokażny album! Wiktorek chyba do taty podobny, tak mi sie wydaje!!! super maluszek!!!:-)
tak Wiki to cały tata :-(

jak miło słyszeć, że ktos zna Wolsztyn bo to stosunkowo nie duże miasto, moze troszkę znane dzięki czynnej parowozowni!
jagna, a o którym muzeum piszesz? Rożka czy Kocha??? a gdzie mieszkałaś w wielkopolsce??? wolsztyn pięknie wygląda na święta, cały w lampkach i ozdobach światecznych, takie urokliwe miasteczko, dobrze się tu zyje!!!:tak:
Mieszkałam w Pile. A które muzeum nie pamiętam byłam dzieckiem, miałam 10 lat. Później umieszczę zdjęcia małej przy parowozach. Na razie znikam.

A ja używam małrmu Bay Orajel ale nie codziennie a jak już to góra 3 razy na dobę jak ejst w ulotce i daje troszkę......jaka to ilosć trzeba dać zeby do gardła poszło........daję sie ziarnko grochu

Ostatnia edycja:
E-stera niewiem ile,ja też tą masc miałam i naprawde ją chwaliłam bo pomagała i nigdy wiecej razy niesmarowałam tylko tak jak jest w ulotce.Wiec ja nieryzykowała bym kup lepiej inną masc bardziej bezpieczną.Bo naprawde cos z nietak skoro ją wycofano.

My uzywalismy na dziąsełka dentinoxu, działał ale tylko przez chwilke, zuzylismy 2 tubki i na tym poprzestalismy!!!
pawimi masz racje buzz fajny jest super wyglada ale cięzki i dość duzy, jak mam go po schodach wnosic to mnie kregosłup juz boli! zappy mamy tez sie nad nim zastanawiałam ale ma małe siedzisko no i sie nie rozkłada na płasko a mój mały lubi spac na spacerach, na dłuzsze eskapady sie nie nadaje, myslę,że na wypad na zakupy jest ok! a loole dopiero zamierzam kupić sobie pod choinke jako prezent:-D mam nadzieje, że dobrze sie bedzie sprawować i długo nam posłuzy!!!

reklama
Do góry