reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

"Lista Staraczek 2009r"

lolitka200
romka
Lilu19
martynka222
bablyss
becia84
Kroptusia ll
Agnessita
mezatka
madziulenka
maja123
kingus
Marzenixx
katarzynka1979
Aga6696
OLICA
Qcz
niunia27
mari27
asiucha-L
malwina :)
amelka84
babo
sisi86

ll oznacza zafasolkowana staraczke :D

Aby zostac wpisanym na liste proszę przywitac się (napisac coś) na wątku Staraczki 2009 i wysłac mi PM.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się po dłuuugiej nieobecności.
Mnie moja kobieca intuicja też podpowiadała co nie co. Pamiętam dokładnie jak mąż przyjechał z pracy wieczorem, zjadł późny obiad położył się spać. Tylko że nie sam. Po miłym wieczorku zachciało nam sie spacerku, wtedy przeszliśmy obok sklepu dziecięcego a ja wtedy wystrzeliłam jak z armaty "kochanie mówią że kobieca intuicja jest niezawodna a ja coś czuje że odwiedzimy ten sklep już niedługo" on na to" przecież dopiero zaczelismy się starać" a ja "mów i myśl co chcesz ja wiem że się dziś udało" i tak właśnie było. Czułam taką energię i wiedziałam że jestem w ciaży po prostu wiedziałam.
Przy drugim synku też było podobnie. Pewnego wieczorku po prostu tak mnie natchneło że powyrzucałam z lodówki wszystko co niezdrowe wiedząc że właśnie się udało i nie mga te świństewka mnie kusić.
Wieżcie dziewczyny w swoje przeczucia!!!

no i mamy mały bałaganik, prawdą jest, że problem odpowiedniego wątku powinien rozpatrzyć administrator......
Ja i tak na jakiś czas wyskakuję i nie będę tu pisać.
Opuszczam sobie forum.
Nie będę pisać bo nie mam o czym a każde objawy jakie miałam od kwietnia mogły pasować do ciąży, także na razie dziewczynki.
Powodzenia i cieszcie się fasolkami;-)

Jak najbardziej kontynuacja starań z poprzednich lat.
Mamusie, staraczki w 2009 moim zdaniem oznacza te kobietki które już mają dziecko jak i te co dopiero starają się o pierwsze dziecko. To jest zdanie moje na ten temat.
Tak czy siak dopisuję się do forum, nadal będę sie z M starać o dziecko jednak na chwilę obecną nie będę nic pisać bo nie mam o czym. Wszelkie objawy ciąży już przez prawie rok miałam a jej jednak nadal nie ma. Zajmę sie czymś innym a może się uda.
Powodzenia dziewczyny w intensywnej pracy:-)

Niunia- moim zdanie nie ma zadnego balaganu, na watku Mamusie, staraczki 2009 pisze wiekszosc kobiet ktore juz maja dzidziusie, watek starajace sie 2009 powstal z mysla o przedluzenie watku starajace sie 2008,
ja bardziej czuje sie na tym watku :tak:

Dziewczyny chyba nie ma sensu tworzyc kilka wątkow 2009
a to ze powiedzmy ktoś juz ma dziecko i znow sie stara to chyba nie ma znaczenia bo cel jest ten sam co mamus ktore dzieci jeszcze nie mają: zafasolkowac.
Pozdrawiam Cieplo

Dziewczynki, wobec tego ja też nic nie napiszę o przeczuciu, i uczuciu, które właśnie mam.... tylko uśmiecham się do siebie w serduszku:blink::blink::blink:
troszkę nieśmiale i ostrożnie....a chciałoby się aż krzyknąć z radości ale obawa przed rozczarowaniem to tłumi....
tak czy siak - Istnieje coś takiego jak magia świąt.....
Dzięki, że opisałyście jak to było z Wami! I czy to oznacza, że nie nalezy się bać swojego przeczucia?
I czy to naprawdę przeczucie czy tak wielka nadzieja, którą z nim mylimy???:sorry2:

CZesc dołączam do staraczek w 2009, jestem po zabiegu ale akurat w 2009 na samym począteku zaczynam starankowy cykl!! Już się nie moge doczekać!!

reklama
Niunia- moim zdanie nie ma zadnego balaganu, na watku Mamusie, staraczki 2009 pisze wiekszosc kobiet ktore juz maja dzidziusie, watek starajace sie 2009 powstal z mysla o przedluzenie watku starajace sie 2008,
ja bardziej czuje sie na tym watku :tak:
ja mysle dokladnie tak jak Ty Lilu!
Dziewczyny chyba nie ma sensu tworzyc kilka wątkow 2009
a to ze powiedzmy ktoś juz ma dziecko i znow sie stara to chyba nie ma znaczenia bo cel jest ten sam co mamus ktore dzieci jeszcze nie mają: zafasolkowac.
Pozdrawiam Cieplo
niby racja ale kobieta ktora ma juz dzidzie wie jak to jest nosic pod sercem malenstwo a my ktore nigdy tego nie doswiadczylysmy tez czujemy sie inaczej w calej tej sytuacji...niby cel jest ten sam...nie zrozumcie mnie zle,poprostu tak mysle...ale chyba nie ma co robic zamieszania,jakos sie zintegrujemy..:tak:

Do góry