reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Witam mamuśki z samego rana.U mnie nadal problem z netem.Jak tam po świętach.Nareszcie się skończyły.U mnie to były chyba najsmutniejsze święta w życiu.Mimo,że dom był pełen ludzi brakowało mi tej atmosfery.Wyobrażcie sobie,że eks przypomniał sobie o dzieciach i przyszedł do nich z opłatkiem,ale one nie chciały go nawet widziec.Było mu głupio jak stał pod drzwiami -nie wpuściłam go za próg-ale w końcu sam sobie na to zasłużył.

W tym roku siedze w domku wiesz żałoba więc nie pójdziemy nigdzie,ale imprezke robimy w swoim gronie.Właśnie przyjechali swatowie L. z Niemiec.Byli u nas na święta i zostają na Nowy Rok.Tak,że Sylwestra spędzimy w ich towarzystwie oraz z L. córką i zięciem.Ktoś musi byc tłumaczem hehehe.Oni bardzo słabo mówią po polsku a my cienko po niemiecku ale i tak jakoś się dogadujemy.

reklama
hejka:)
no własnie dziewczyny sylwester... jakie macie plany? czy w ogóle to was cieszy ten nadchodzący sylwek. Bo dla mnie to normalny dzień bo niby jaki ma być skoro siedze sama w domu. no.. moze gdzieś wyskocze do kolezanki która też siedzi w domu sama.

mama Julci współczuje z powodu rodziców :-(ale główka do góry , ten dzień jak widze u Ciebie zapowiada się całkeim miło wiec na pewno będzie usmiech na twojej buzi. Aha mam propozycje , moi zanjomi robią imprezke i kupili zestaw karaoke, myśle ze to fajna sprawa na taką noc, można rozruszac towarzystwo nawet jak sie nie zna jezyka:) .

Basiu masz racje ,b ez poprawnych relacji z teściowa nie ma szans na cokolwiek zeby nam się jeszcze ułożyło. On chyba myśli ze ja wyrzekne się własnych rodziców i pójde za nim. och ci faceci.
basiu mój podobnie do twojewgo nie moze uweierzyć ze to koniec , czy oni naprawde są tacy ślepi , czy trzeba trząsienia ziemi zeby taki jeden z drugim otworzył oczy?? kiedy myślisz załozyc sprawe?

majus- widze ze ty przymierzasz sie do rozprawy. Kurcze ja też o tym myśle, w nowym roku wezmę się za to pomału, choć boje się ze w moim przypadku moze za mało czasu upłyneło jak nie mieszakmy ze sobą. No i jestewm na razie bez pracy a to dla mnie nieciekawe połozenie. Myśle ze najpierw praca a potem pozew. Bo jakm ój by się o tym doweidzał to mógłby mi przestać płacić alimenty ot tak na złosć i bym została na lodzie. Tak po ciuchu myśle ze płaci mi bo myśli sobie ze jeszcze będziemy razem i stara sie nie byc zby hamski.

a ja miaąłm dziś cieżką noc, mały budził się kilka razy a ja taki mam katar ze szok!!! no i kaszel doszedł. Na razie mój alanek zdrowy ale coś mi sie wydaje ze długo tak nie wytrzyma i w koncu odemnie zzałapie

Do góry