reklama
ja kochane uwazam ze to wszystko siedzi w naszych glowach tak sobie mysle ze w sumie ja mam co miesiac objawy i musialabym miec juz okolo pol oczne bejbihihi
No a jak nie ma tak nie ma ja w tym cyklu mialam bardzo dziwnie kolo 14 dnia cyklu rano w pracy bardzo mnie bolaly jajniki tak jakby skurcze no i tak w sumie caly dzien wienc jak przyszlam z pracy poprzytulalam sie z mezem bo mysle ze to wlasniew ten dzien przez pare godzin mialam owu
takze moze trafilam a jak bedzie zobaczymy oprocz pekajoacych piersi chyba jest dobrze choc dziennie w nocy boli mnie brzuch tak jakby byl napiety
i ranio budze sie z reka na podbrzuszu hehhe intuicyjnie jak bedzie zobaczymy trzymajcie sie kochane jutro tutaj zajrze zobaczyc co nowego u was papa

No a jak nie ma tak nie ma ja w tym cyklu mialam bardzo dziwnie kolo 14 dnia cyklu rano w pracy bardzo mnie bolaly jajniki tak jakby skurcze no i tak w sumie caly dzien wienc jak przyszlam z pracy poprzytulalam sie z mezem bo mysle ze to wlasniew ten dzien przez pare godzin mialam owu

J@god@
IV-V 2005, X 2009
niunia27 ja bym chyba poszukała dobrego endokrynologa i zrobiła badania pod tym kątem. Choć może to z tego stresu, że chcesz dzidzię a nie wychodzi zaczyna Ci cykl fiksować, w końcu gospodarka hormonalna to jest bardzo ściśle z mózgiem połączona. Ale nie zaszkodzi chyba zrobić badań
.
Betti75 wow podziwiam jakie masz już duże kobiety :-), ja tylko 2 lata od Ciebie młodsza jestem
.
Chciałabym córeczkę
, ale jakby się trafił drugi synek to też fajnie, byleby się trafił ;-).
My nie mogliśmy wcześniej zacząć się starać, najpierw było dużo pracy przy małym (do spokojnych to on nigdy nie należał), potem musiałam ogarnąć zaległości w pracy a potem wyskoczyły problemy z zatokami i musiałam iść na operację :-(. Teraz jesteśmy po pierwszym cyklu starań, więc się nie nastawiam, że to już.
Nasz malec był dla nas niespodziewajką, ale zdażył nam się w 4 rocznicę ślubu
, więc za wydajni w tych sprawach to my nie jesteśmy ;-).
Dziecię zrobiło sobie ferie i nie wróciło na między święta z nami a mi tak łyso, że szok
, nikt po mnie nie skacze, nikt nie śpiewa, nie wrzeszczy, nie kłóci się
. Nuuuudnoooo.
Pierwszy raz chyba jesteśmy z m. sami w domu od urodzenia Krystiana
. Dziwne uczucie nie mieć dziecka w domu
.

Betti75 wow podziwiam jakie masz już duże kobiety :-), ja tylko 2 lata od Ciebie młodsza jestem

Chciałabym córeczkę

My nie mogliśmy wcześniej zacząć się starać, najpierw było dużo pracy przy małym (do spokojnych to on nigdy nie należał), potem musiałam ogarnąć zaległości w pracy a potem wyskoczyły problemy z zatokami i musiałam iść na operację :-(. Teraz jesteśmy po pierwszym cyklu starań, więc się nie nastawiam, że to już.
Nasz malec był dla nas niespodziewajką, ale zdażył nam się w 4 rocznicę ślubu

Dziecię zrobiło sobie ferie i nie wróciło na między święta z nami a mi tak łyso, że szok

Pierwszy raz chyba jesteśmy z m. sami w domu od urodzenia Krystiana

witam wszystkie kobietki.....
Forum to przeznaczone jest dla tych, ktore podejmuja starania o dzidzie wlasnie w 2009, a ze to tuz tuz za progiem - zapraszam do przenoszenia sie na ten nowootwarty watek.
Szczegolnie goraco zapraszam kobitki ze starajacych sie w 2008, jako kontynuacje naszych rozmow w milym gronie. Bo my mamy jeden cel na 2009 - zafasolkowac i przeniesc sie na form "ciaza/porod"))
witam wszystkich serdecznie
jestem za !!!
Szczególnie za wpisem o przeniesieniu sie na forum "ciąża/poród"
Haszitka
może kiedyś...
A umnie dołączył stały element gry od trzech cykli - już mnie boli podbrzusze - wiecie co ja mam tak dziwnie na koniec okresu - plamienia zmieszane ze śluzem - czyżby doktor miał rację, ze owu mam zaraz po okresie, bo skąd ten szklisty białkowaty jak jajo śluz bezpośrednio po?
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
A umnie dołączył stały element gry od trzech cykli - już mnie boli podbrzusze - wiecie co ja mam tak dziwnie na koniec okresu - plamienia zmieszane ze śluzem - czyżby doktor miał rację, ze owu mam zaraz po okresie, bo skąd ten szklisty białkowaty jak jajo śluz bezpośrednio po?
całkiem możliwe, moja kolezanka zaszła w 1 dzien po okresie, i to byl szok! starali sie przez caly cykl a sie okazalo ze zaszla za pierwszym srzalem zaraz po @

kinguś
Nie poddam się
Trzymam kciuki za Ciebie :-):-)Kingus - Widze, ze tylko 7 dni do testowania:-):-). U mnie 3 dni
;-)Ja mam to samo uczucie.a mi tak smutno dziewczyny :-( chcialabym z wami byc tu na okrągło a nie mogęmam niesety taką pracę że nie daję rady przeczytac wszystkich postów albo odpisywac:-( tak bym chciala bardziej uczestiniczyc w pogaduszkach a tu lipa :-(
Przytulam mocno.Po teściku z rana... Niestety obrzydliwie jedna krecha
Ja łapie fluidki ale jakoś bez nadzieimarzenixx, kingus, lilu- ja tez was znam jeszcze spzed roku jak zakladalam watek stad jestem tak z wami zwiazana,, ;-)fluidki dla was i dla wszytskich testujacych~~~~~~~~~

Zdrowiej szybkoHej dziewczyny:-)
Ja staranka w tym cyklu muszę odpuścić, dopadło mnie zapalenie oskrzeli![]()

Już po ????Dzis ginek moze przyjde z dobra nowinka ale to wieczorkiem dopiero. Milego dnia
Ja też zostałam ;-)Tych osób które znam od początku jest już niewiele i dlatego pewnie nowe dziewczynki mnie nie znają.
Tak jak piszesz, ja dodałam że szybko chcę zajść w ciążę ;-)O co najlepiej pytać lekarza, co najlepiej powinien doradzić, jakie badania biorąc pod uwagę, że staramy się od kwietnia, przez 5 lat brałam anty mam silne objawy napięcia przedmiesiączkowego a teraz dołączył skracający się cykl - trwa już tylko 23dni a wliczając w @ brunatne plamienia ta wredota trwa już 9 dni![]()
WitajCześć dziewczynymogę do Was dołączyć??staramy się z męzem prawie 1,5 roku i nic i mam zamiar zajsc w 2009 r i to na samym początku
trzymam za Nas wszystkie kciuki......wiem że w końcu się uda
:-)

Witam:-)Ja sie melduje oczywiscie:-)))):-)
![]()
Ja też 75 D, 172 cm i 58 kg.Babo - witaj
A ja mam 75D i sie az boje, ze jak zafasolkuje to E bedzie za male![]()
Czasem tak jest lepiej odpuścić niż zmuszać się do czegoś ;-)No i brak ochoty na sex moj maz lazi na mnie wsciekly a ja niewiem czemu niemam ochotyb sie kochac
Pozdrawiam was koochane ja testuje 6 stycznia takze zobaczymy![]()
Trzymam kciuki za teścik

Super :-):-):-).jak cos jutro kupie mini butki typu :http://www.allegro.pl/item513198012_cudowne_buciki_dla_niemowlat_niebieskie_roz_20_21.html
Nie chcę to smucić ale jakoś nie wierzę w to że mogło się teraz udać, nic nie czuje:-( @ ma przyjść za 6 dni a ja z każdym dniem tracę nadzieję :-( popłakałam sobie troszkę....
mezatka
Moja coreczka Kasia :)
Witajcie dziewczeta:-):-)
Ja niedawno przyszlam z pracy
. Bylam tak ciekawa co u was slychac, ze ledwo weszlam do domu i wlaczylam kompa
. W miedzy czasie przygotowywalam obiadek. Dziewczyny tyle napisalyscie, ze az trudno bylo mi wszystko przeczytac jak najszybciej i napisac do was
ale udalo sie - przeczytalam wszystko chyba 11 stron
. Jestescie niesamowite!!!
Ja mam 27 lat, ale 15 lutego 2009 koncze 28, co prawda nie wygladam na tyle - tak ciagle powtarzaja mi znajomi i rodzinka:-) z czego bardzo sie ciesze hihihi. Hmmm co do innych rozmiarow to niestety tylko 75A czasem 70B, mam 159cm i waze 55kg
.

Ja mam 27 lat, ale 15 lutego 2009 koncze 28, co prawda nie wygladam na tyle - tak ciagle powtarzaja mi znajomi i rodzinka:-) z czego bardzo sie ciesze hihihi. Hmmm co do innych rozmiarow to niestety tylko 75A czasem 70B, mam 159cm i waze 55kg

Kroptusia - czekamy na wiadomosci. 3mam kciuczki najmocniej jak tylko potrafie

Nie chcę to smucić ale jakoś nie wierzę w to że mogło się teraz udać, nic nie czuje:-( @ ma przyjść za 6 dni a ja z każdym dniem tracę nadzieję :-( popłakałam sobie troszkę....
Kingus - przytulam Cie mocno. Wiem jak sie czujesz - nie raz plakalam, nie doszukuj sie objawow, badz optymistka i mysl pozytywnie

Ostatnia edycja:
reklama
J@god@ echh kobiety duze, to fakt:-)ale jakie wredotki
:-)etap dojrzewania i te sprawy
:-) brak swoich ciuchów w szafie, a jak pytam..to mamuś pożyczyłam:-),a to tusz gdzieś wcieło, a to kredka do oczu nagle nóg dostała:-) to są moje dziewczynki:-)ale są kochane:-) my to teraz praktycznie cały czas sami jesteśmy bo te już mają swoje towarzystwo więc gdzie będą ze starymi siedzieć
:-) a ostatnio zapragnęliśmy mieć znowu takie małe maleństwo:-) chcielibyśmy chłopczyka wiadomo po dwóch dziewuszkach, ale co ma być to będzie najważniejsze by było zdrowe:-) kiedy testujesz kochana?:-)

Podziel się: