reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Ja mam majtki XL z baby-ono i to sie obawiam czy te wklady belli sie tam zmieszcza.Do tego w udach wcale nie sa za szerokie te majtki nak na XL albo ja jakies grubawe uda mam,nie wiem.

reklama
Ja przymierzalam swoje i sa ok,a moze ja tez mam jakies XL zaraz lukne.
No wiec po ogledzinach stwierdzam ze jest to 40,a myslalm ze pisalo na nich L:confused:

Maniulka to wypada pogratulować, że w końcu wybrałaś wózek, no i że już go kupiłaś :-) Największy wydatek masz już z główki :-)

Laila ale zakupów narobiłaś !!, piękne te rzeczy :-)
a ja mam kolejne pytanie niedoświadczonej ..... pieluchy tetrowe lepsze prostokątne czy kwadratowe? bo na allegro są w różnych rozmiarach, 60x80, 70x80, 80x80 i nie wiem które lepsze, jakoś intuicyjnie wydaje mi się, że prostokątne, ale czy mam racje to nie wiem, no i jeśli prostokątne to które, 60tki czy może 70tki?

Ja również używałam jednorazowych majtek i wkładów poporodowych bella.
Teraz też mam zamiar kupić

laila zakupy udane...ja też kupiłam w tesco taki śpiworek z misiem też na przecenie był :-) ale zdenerwowałam się wczoraj bo znowu licytowałam ciuszki zestaw 63ubranek i znowu przegrałam :wściekła/y::baffled:

Dziewczyny ja używałam po porodzie i majteczek ( takie siateczkowe)czy wasze właśnie takie są jeżeli tak to naprawdę super i wygodne i oczywiście ogromne podpaski poporodowe.Musiałam sobie dokupić bo zawsze ich brakowało w szpitalu a wiadomo co chwila lecisz i się podmywasz. Trzeba dbać o siebie. Lekarzowi oczywiście nikt się nie przyznawał że ma takie majciochy bo oni to każą tylko weżeć i się wietrzyć , ja robiłam to w ciągu dnia ze dwa razy ale za to całą noc wietrzyłam . Nie wiem czy teraz też dają takie maty nieprzemakalne jak nie to warto sobie kupić ,kładziesz na wyrko i pościel czysta a jak pobrudzisz wkład to do kosza;-) one chyba nie są drogie.

avanti też się pare razy wkurzyłam jak coś przegrałam ....a potem trafiałam jeszcze lepsze okazje.... nie dołuj się
a jaki kolor śpiworka kupiłaś ?? ja beżowy do kołyski

reklama
do mnie dzisiaj dotarła paczka z aspiratorem Frida, pieluszkami flanelowymi, pieluszkami tetrowymi, silikonowe osłonki na piersi, zestaw do paznokci, laktator, jednorazowe majtki, podkłady poporodowe:-) A teraz czekam na paczkę z ciuszkami:-)

Do góry