reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
megusek gratulacje ;-) swoja droga w STYCZNIU nie ma "r", Kuba nie ma problemu z wymowa? :-):-)

Megusek ....Wszystkiego najlepszego z okazji 4 rocznicy ślubu ..życzę Wam dużo miłości i następnych 50-ciu lat RAZEM:-D:-D:-D
Ja również miałam ślub w styczniu ...obchodziłam ósmą rocznicę 6 stycznia...
było zimno ale przyjemnie :-)

Maran-atha akurat ten płyn o którym ty mówisz jest chyba jako jedyny z produktów nivea dostępny tutaj w Tesco...ale z Litwy chyba go ściągają ...jedyna rzecz Nivei ....co za paranoja :baffled:...te Irysy są do bani :dry:..jakby nie mogli zamówić całego asortymentu..tylko Johnsons i nic więcej :angry:

A sen to ja tez mam czujmy ja ważka ...od razu sie budze nawet do teraz ..a Kuba ma 7,5 roku ;-) ...czasem przez sen cos tam gada a ja już nie śpię i oczy jak 5 złoty ;-)
Wszystko przyjdzie z czasem ;-)

Dzisiaj byłam z nim u dentysty ..niestety wyrwaliśmy 5-tkę... mleczaka:sorry2:
teraz mi bidulek skomli ...ale był dzielny ...dostał zastrzyk ..nie płakał
a dentystka ..miała taki sam brzuszek jak ja i tez ma termin na luty :-D

megusek to życzymy Ci kolejnych lat z mężem, żebyście nie dołączyli do grona rozwodników, tylko kochali się aż do śmierci:-):-):-).

A ja jak padłam koło 10 tak wstałam przed 14. Ale dalej czuje niedosyt snu, odpoczynku. Sama nie wiem czego. Mam ochotę na robienie wiele rzeczy, ale nie mam siły. Czytanie książek męczy moje ręce i po kilku stronach muszę odpoczywać. Mój mąż mówi mi że już niedługo i wiecie nawet zauważył, że ciężko mi się ubrać i rozebrać. W szoku byłam jak mi to mówił, bo wiecie jacy są panowie.

Ostatnia edycja:
Wolfia ja również rodzić będę w Coombe Womens Hospital :) i teraz mam tam wizytę w piątek za tydzień 16.01.09.

Ja ze względu na to, że mieszkam bliżej Naas i wszystko jest w porządku, to chodzę na wizyty do szpitala w Naas, gdzie przyjmują położne z Coombe;-) Następną mam 21.01. Może po tej wizycie wyślą mnie już do szpitala na kolejną, np. na KTG;-) Zobaczymy;-) A jak Ci się szpital podoba i podejście? Bo za pierwszym razem byłam bardzo zadowolona i dlatego wybrałam go po raz drugi:tak:

Maran-atha akurat ten płyn o którym ty mówisz jest chyba jako jedyny z produktów nivea dostępny tutaj w Tesco...ale z Litwy chyba go ściągają ...jedyna rzecz Nivei ....co za paranoja :baffled:...te Irysy są do bani :dry:..jakby nie mogli zamówić całego asortymentu..tylko Johnsons i nic więcej :angry:

W IE są dostępne cztery produkty z serii Niea Baby:sorry2: Dwa rodzaje chusteczek i dwa rodzaje płynów do mycia:sorry2: Szkoda, że nic więcej...

megusek - nie zycze aby kazda rocznica byla w okresie blogoslawionego stanu ;-) ale duzo milosci i zrozumienia, aby wszystkie wasze marzenia i plany sie ziscily.. ;-)

reklama
Do góry