reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Mata,film?:-D:-D:-D:-D:-D(nie ogladalam,pewnie to jakis z tych horrowatych)
Kasiau u Ciebie pewnie tez jeszcze ciemno,a ty bidulko w pracusi:blink:
Ja narazie pracy mowie NIE!!!hihi

reklama
Dzień dobry mamusie:-)

ja już zaprowadziłam Karola do przedszkola,Mikoś lata po łóżku jak oszalały:-D a ja przy kawce na bb:tak:
Kasiu miłego dzionka w pracy:tak: ja mam dziś na 15:sorry: i zanim pójdę do pracy mam masę rzeczy do zrobienia:szok: i lekarza na 13:eek: mam nadzieję że wyrobię się do pracy:sorry:
Nockę Mikoś ładnie przespał wstał dopiero o 7.00 więc i ja i Karol wyspaliśmy się:-) ząbki idą pełną parą widać już kła górnego i powoli wybijają się dwie górne jedynki:szok:

Darunia gratulację dla Bartusia:tak:
Marlenko kurczę przypomniałaś mi o fryzjerze:sorry: ja zwlekam z wizytą już od miesiąca:dry: heh chyba czas pomyśleć o jakiejś zmianie.
Magdziarko chude też jest piękne:tak: a jak chcesz troszku kg to może kolejna fasolka co:-D;-)
Mamoot z Wojciaszkiem to kiepska sprawa co? mam nadzieję że mu przejdzie:tak: a imprezki zazdroszczę:tak:
Aniknulko dobrze że Jasio ma się dobrze i macie to za sobą:tak:

Jejku ja normalnie gratuluje Wam mamusie tym,ktore pracuja ja mam zawsze tyle do zrobienia,ze dnia mi braknie a Wy musicie jeszcze do pracy:blink:Jestescie Wielkie,ciekawe jak to bedzie u mnie kiedy mi sie znudzi bycie w domku
Trzymam kciuki za Mikosia zeby nie bolalo bardzo:tak:
Lorcia ja tylko koncowki nic narazie nie zmieniam,odrost juz mam na jakies 2-3cm:zawstydzona/y:
Uciekam pod prysznic

Oj wy o fryzjerze ja bylam zaraz po porodzie i jakos od tamtej pory niemialam kiedy sie wybrac.W tygodniu nie mam z Kim Wojtka zostawic a w soboty niestety trzeba sie zapistywac ja nigdy nie wiem czy maz wroci na sobote dodomu czy nie wiec nie moge sie zapisac. Odrosty mam takie ze juc ich nie widac a dlugosc tez jest juz nieprzyzwoita. mam problemy zeby je ulozyc na szczotce. Najczesicj prostowinica idzie w ruch cobym wygldala jak człowiek.

witam z rana, ja juz pranie nastawilam, od wczoraj posprzatane wiec zrobilam sobie herbatki i zasiadlam do bb:-)

komu herbatki
ChomikImage.aspx

albo kawy
ChomikImage.aspx

to prosze sie czestowac:tak:

Mata Krzys wie ze nie moze czekolady wiec jak uda mu sie znalezc to zjada na zapas:tak::-D

Lorcia ja nawet w ciazy to przybywalam 8-9 kg tyle co brzuch i po porodzie szybko spadalo...taki typ:cool2:

Marlenko ja tez sie wybieram do fryzjera ale jutro bo Mama przyjezdza to zostanie z dziecmi. Chce sie podciac i zrobic czerwony balejaz:happy2:

Witajcie!
U nas noc z 8 pobudkami :baffled: ledwo żyję :eek: a na nogach od 7.11 mały tak uderzał rączkami o moją buzię, że już nie dało rady przymknąć oczu :tak:
Śniadanko i kawka no i teraz odpoczywamy mały na podłodze a najlepiej mu przy oknie balkonowym wygląda gada do ptaków :-D komiczne
a ja na BB :-)
Miłego dnia mamusie :cool2:

reklama
Do góry