reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Hej kobietki żyję i czuję się coraz lepiej!:-)

Firehead witamy serdecznie!:tak: Ja nie wiem czy to ten rocznik tak ma że nie je czy to ogólnie dzieciaczki w tym wieku mają problemy z jedzeniem;-) Mój Kuba potrafi wyławiać płatka z mleka przez ok 10 minut:szok: A w międzyczasie nagada się do tych płatków tyle że szok:szok::szok::szok: Widzę że już niedługo rodzinka się wam powiększy!:-) Gratulacje:-):-):-)

asiulka super że zakup udał się po twojej myśli:tak::tak:

doris zakładaj ten wątek obiadowy bo albo mój mąż się w końcu ze mną rozwiedzie albo zagłodzę tą moją rodzinę;-) Mam dwie lewe ręce jeśli chodzi o gotowanie więc każda pomoc się przyda:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:;-) Czekam na wasze pomysły!!!!

reklama
asiulka kochana ty tego swojego Rafałka codziennie po stopach całuj że on taki kochany:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Mój raz na ruski rok ma przypływ dobroci dla żony i upiecze jakąś tam rybe ale niestety to co pozostawia po sobie w kuchni:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ciężko opisać:szok::szok::szok: Dlatego chyba wolę sam odgrzać zupę z paczki niż sprzątać po kulinarnych eksperymentach mojego męża ;-):tak::tak::tak::tak: A ty jako kuchara podrzucaj nam tu ciekawe pomysły na obiadek ale już;-);-);-) No i zazdroszczę tej kolacyjki z Rafałkiem:-p:sorry2: No może jak się trochę odwlecze to będzie jeszcze przyjemniej;-):-p

Hej z wieczora:-):-):-)No to jak sie pomysl podoba no to zaloze ten temat:tak:mam nadziej ze bede umiala:-D
Kupiłam w końcu te drzwi,tzn.zamówiłam takie co mi się podobały,i cenowo i wyglądowo.:-)
No to super,ze wkoncu kupiliscie te drzwi jeden klopot z glowy:tak::tak:

Witam wszystkich! Moja córcia Natalia urodziła się w listopadzie 2002 roku i też jest mała i drobna, a przy jedzeniu interesuje ją wszystko poza talerzem. Jedzenie trwa godzinami, a brudzi gorzej niż jak miał 2 lata :-( :-)
FIREHEAD witaj u Nas:tak::tak:Widze ze jestes z Gdanska:-)jak Ja ,znaczy sie pierwotnie mieszkalm w Gdansku a teraz od 4 lat mieszkam w Anglii:-(a skad dokladnie jestes??moze sie nawet znamy:-Dale bybyly jaja:-D:-D
Ale sie usmialam ze tego ,ze twoja corke intersuje wszystko oprocz talerza,u mnie to samo i najsmieszniejsze ze zawsze przy jedzeniu ma najwiecej do powiedzenia:-DI swtyd sie przyznac,ale moj syn tez je jak mala swinka:-:)-:)-(najgorsze jest to ze je palcami:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale jak jestesmy sami,jak gdzies jemy czy w pubie albo u rodzicow to sztucce uzywa a w domu..ahh szkoda gadac:-:)-(
No i gratuluje drugiej dzidzi:tak:wiesz co tam nosisz pod serduszkiem??
doris hihihi,ja mam podobnie z tym gotowaniem,ale żeby było śmieszniej to mój zawód wyuczony to KUCHARZ;-):-D:-D .:-):-):-)
Ja tez jestem po szkole gastronomicznej:-D:-D:-Di tez chyba minelam sie z powoloaniem:-D:-D
No widzisz jaka Ci maz niespodzianke zrobil,super:tak::tak:tez uwielbiam takie niespodzianki,ale rzadko kiedy taka mam:-D:-DNo i kolacyjka poczeka, a jak:-)

no to ide zakladac nowy temat:tak:

Laseczki ja to może po gastronomicznej szkole nie jestem ale z powołaniem jako żona to się chyba też minęłam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: NIENAWIDZĘ GOTOWAĆ!!!!:no:

asiulka dzięki za pierwszy pomysł- wygląda w miarę prosto; może nawet ja sobię z nim poradzę:dry:

doris kobieto wielkie dzięki za nowy wątek- może jednak uratuję moje małżeństwo:-D

Hej laski widzę ze weekendzik płodny.........tyle napisałyście:szok:

poczytam pozniej wpadłam tylko ulotkę na necie od nifuroksyzadu sprawdzić.......bo teraz Wiki coś zebrało leży i stęka ze brzuch boli.......a na dziś mamy zapowiedzianych gości tort i ciasto zrobione,,,,,,,,,:wściekła/y:nie wiem co to będzie:dry:myśle ze to ten rota wirus jednak:shocked2:

Hej laseczki witam się niedzielnie w dużo lepszym nastroju i z całkiem niezłym samopoczuciem:-):-):-):-):-)

Paula niedobrze że Wiki czuje się gorzej:-( Oby to jednak nie był ten wstrętny wirus:no::no::no:

U nas dzisiaj tyle śniegu nasypało że szok:szok::szok::szok: Zaraz muszę wyszykować moją bande na sanki i będzie trochę spokoju w domu:cool2::cool2::cool2:

reklama
Witam moje drogie Panie!!:-)
U nas sniegu ze hoho:szok:, dziekujemy za zyczenia,urodzinki udane Patrycja zadowolono,lecz dzis troszke chora:-(,boli brzuszek i wymiotuje,jednej przeszlo to druga wzielo!
Witaj Firehead,moja Kinga tez z listopada:-).
Asiulka...wkoncu dopielas swego z tymi drzwiami:-):-):-).
Asik...dobrze ze juz wydobrzalas,za to mnie takie smarkanie zebralo ze szok.
Paula...miejmy nadzieje ze z tymi brzuszkami to nie zaden wirus i szybciutko przejdzie;-)
Widze moje Panie ze poruszylyscie kulinarne watki,fajna sprawa,ja w kuchni uwielbiam siedziec i gotowac, niekoniecznie jesc,wcale sie niedziwie komus kto tego nie lubi,mialam kilka takich znajomych ze gotowaly pod przymusem bo mialy dzieci i cos musialy dac papu:-),u mnie tylko mam jeden problem z moim mezem nie mowiac o dzieciach,tego jesc nie bedzie,tamtego jesc nie bedzie,koszmar.
fajnie bedzie czasem podsunac sobie jakies ciekawe pomysly na obiadek:tak::tak:.
Ja uciekam wlasnie do kuchni HAHA. Milej niedzieli;-);-);-)

Do góry