reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

reklama
hej kobitki!!!:-)
Dzisiaj od rana same niespodzianki,sniegu pod kolana:szok: i ciagle sypie,zawiozlam dziewczyny na 9 do szkoly,a tu po 10 minutach dzwonia ze szkoly zeby je odebrac bo nie ma dzis lekcji nauczyciele nie dojechali do szkoly haha,nie umieja jezdzic po sniegu to nie to co my Polacy:-).
Paula...jak wizyta u okulisty?

Hej
Monia u nas to by na letnich oponach nawet dojechali hi hi:-)
i co laski pewnie szczęsliwe ze lekcje odwołane??:laugh2:

a u okulisty oki......w ferie( u nas za tydz.) będzie miała zakraplane oczy przez 5 dni ta atropiną ( tak to się chyba nazywa) i potem kontrola czy zostajemy przy obecnych szkłach czy zmieniamy:sorry:

Właśnie wpadł na kawkę mój kolega ze studiów:-) kurde ze 2- 3 lata go nie wiedziałam, ale był przejazdem w moim mieście i wpadł.
Oj debata o budowie była bo oni się mają budować my świeżo po to go oprowadzałam po włościach hi hi:-D

Co do prezentu na Dzien Babci i Dziadka dla teściów kalendarz robię z fotami dziewczyn.....jak mi się uda na jpg przerobić to się pochwalę jak wyszło:tak:

reklama
Hej hej:-):-):-)
Tak piszecie ze u Was sniegu tyle,to ja wam napisze ze u nas juz przebisniegi wychodza i zonkile:-D:-D:-D:-DNo ale wczoraj tez troche popadalo,ale zaraz wiadomo juz sniegu nie bylo:-(
PAULA-kalendrz super:tak:naprawde:tak:
MONIA-u nas tez jakisz czas temu troche sniegu spadlo i szkoly byly pozamykane ,autobusy nie jezdzily:-D:-D:-D:-D

Do góry