reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
a u nas R zmienia pampersa 15min:-D:-D:-D:-D:-D
To mamy znów podobnie :-D:-D:-D:-D najlepszy ubaw mam po kapieli, kiedy mała jest na przewijaku :-D

Milka - 3
Ja -2
Mata kow 1
Asiowo 1
Mamoot 2
Aniknulka 1
Kasiau 2
Azile 3
Lorcia 2
Joas 4
Daruuunia 1
Iwosz 2
Agusia 2
Liliana 2
behemott 1
Patyk83 1
joan-na 1
Głuszek 2
Zuzkus 3
Limba ?:szok:
magdalenkakol-2
marlena nad-1
joasiek1977 - 1

Witajcie z ranka :tak:
Nasza nocka znośna, chociaż Ola obudziła się o 6 i już nie spała póki mleczka nie dostała, potem jeszcze chwilkę kimała ;-) Oczywiście nie liczę ile razy wstałam w nocy, bo przebudzała się z ogromnym krzykiem :-( ale jakoś całkiem przyzwoicie funkcjonuję :tak: Pewnie dlatego, że za oknem wreszcie nieśmiałe słonko i od razu lepiej na duszy :-D Spacerek pewnie też będzie :-D Teraz piję kawkę, a za chwilę mała zje drugie śniadanko i pewnie pójdziemy, bo z tą pogodą to różnie :-p
Miłego dnia! :-)

reklama
Lilianko wszystkiego najlepszego z okazji urodzin:-D

a wiec to z tej okazji byl ten wyjazd:-D:-D:-D:-D:-D

Joasiek1977 zycze udanego spacerku,jejku jak fajnie ze u Ciebie chociaz troche sloneczka

Magdalenkakol znam takie sytuacje i ja pogryzlabym ta babke,psina tylko Was pilnuje,hihihi

Ostatnia edycja:
Jasiek to daj mi troche tego słonka, mam jakieś 150 km do Ciebie a u mnie dalej paskudnie :baffled:

u nas z kupkami nie radzi sobie niemiecki persil sensitive proszek do białego+vanish do białego+2 godziny 95 stopni :baffled: a ten żel to ciekawy... w przyszła środe przejdę sie do nas na targ i zobaczę czy jest (u nas stoi zawsze gostek z chemią niemiecką :tak: tylko euro w góre poszło i ceny u niego też :crazy:)

LILIANKO WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN. Dużo zdrówka, szczęścia, miłości i spełnienia marzeń!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
witam :-)
Bruno wlasnie walczy ze snem ale powinien za chwile sie poddac:-)
tez sie kreci przy przebieraniu ale na brzuszek przekreca sie tylko przy dluzszym ubieraniu tak to zjada paluchy u stopek:-D
strasznie sie kreci maly dzis i drapie...swedzi go to nieszczesne uczulenie:-(
a mnie strasznie bola plecy chyba przyjdzie @...
milego dnia mamusie:-)
Lilianko duzo zdrowka szczescia i milosci:-)
Milka - 3
Ja -2
Mata kow 1
Asiowo 1
Mamoot 2
Aniknulka 1
Kasiau 2
Azile 3
Lorcia 2
Joas 4
Daruuunia 1
Iwosz 2
Agusia 2
Liliana 2
behemott 1
Patyk83 1
joan-na 1
Głuszek 2
Zuzkus 3
Limba ?:szok:
magdalenkakol-2
marlena nad-1
joasiek1977 1
wilmek 1

Ostatnia edycja:
u nas najgorzej jak jest kupka, bo mała dalej sporo z cyca ciągnie i są rzadkie, więc jak jej przebieram pampersa, to zdarza jej się mieć kupke wszędzie :baffled: no i kupki w takiej ilości robi, że najczęściej pampers nie daje rady i cala do przebrania :rofl2: no i mam problem z dopieraniem ubranek po marchewkowych kupkach :zawstydzona/y: za cholerę nie chcą plamy złazić, nawet jak zaraz zapiorę, a potem piore w 95 stopniach i dopiero gdzies po 5 praniach wygladają ok :sorry: macie jakiś niezawdony sposób na te plamy:confused:

ja sypię bezposrednio na plamę vanish Oxy action czekam aż wyschnie ok oło 1- 2 godzin..kolorowe krócej i plamy nie ma...mydełkok dr Brickman czy jakoś tak też u nas skutkuje.

Paulinka własnie zasneła... ciekawe ile pospi i czy znów obudzi sie z wielkim płaczem:zawstydzona/y:A ja sie dzis paskudnie czuje... taka słaba, @ sie chyba zbliza:zawstydzona/y:

Mata... ja mam taki sam problem jak Ty... ale ostatnio zaczełam robic tak jak z ubraniami poplamionymi np. krwia... odrazu do zimnej wody i pozniej piore w 60 st. i schodzi:tak:Vanisha uzywam tylko na bluzki poplamione od jedzonka, szczegolnie od marchewki...:tak: Narazie jakos schodzi...

Lilianko... Sto lat!Zdrówka, szczescie i duuuzo miłosci!

A ja w nocy w ogole spac nie umiałam... mała budziła sie 3 razy, a ja chyba 10:zawstydzona/y: heh... czasem naprawde mam ochote zapasc sie pod ziemie!

A Paulinka konczy dzis 7 miesiąc:-)

A ja gratuluje 8 - miesiecznym dziaciaczkom... Nadii, Mikołajowi i Maciusiowi!:tak:

http://ZDjecia z teraz kto znajdzie mojego pieska?????:-D:-D:-D:-D:-D http://[URL="http://img516.imageshack.us/my.php?image=004bd7.jpg"][/URL]] a takie niebo u mnie dzisiaj niewiem co sie stalo z takiej rannej nijakiej pogody zrobilo sie cudnie Joasiek1977 ty nasza BB-owa pogodynko dziekuje za pogode hihi

gratulacje dla Paulinki z okazji 7mcy
gratulacje dla Nadii,Mikolaja i Maciusia z okazji 8mcy

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry