reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Jesli chodzi o mnie, to też nie będę rodziła w szpitalu, gdzie pracuje mój lekarz prowadzący. Na poczatku się tym bardzo stresowałam, jednak po wizytach w szpitalu, w którym zamierzam rodzić, nie zauważyłam większej różnicy w traktowaniu kobiet, które chodziły i nie chodziły do lekarzy z tego szpitala. Poza tym kluczem do sukcesu jest położona.

położna kluczem do sukcesu - zgoda
ale co do traktowania w szpitalu kobiet, które prowadziły ciążę u danego lekarza to już się zgodzić nie mogę :crazy: jeśli prowadzisz ciążę na NFZ to nie ma znaczenia, ale jeśli chodzisz do któregoś z lekarzy oddziału prywatnie to zupełnie inna bajka. Prywatne pacjentki ordynatora zawsze rodzą z najlepszą na danej zmianie położną, zawsze dostają znieczulenie (u mnie w szpitalu bezpłatne, ale rzadko dawane) i leżą na tzw. "jego salach", więc nie ma mowy o złej opiece pielęgniarek...:crazy:

reklama
habcia z tego co pamiętam nerki pod wieczór bolą najbardziej i to tak, że ani leżeć ani stac się nie da :-( ale twarda bądź, dasz radę ;-)

No własnie sobie obliczylam, ze Hooba urodzila w 35 tyg.

Martussa82
Z tego co dzytalam to trzeba pic duuuzo wody. Na od wczoraj w nocy wipilam juz ponad 3 litry. Chce jak najszybciej wyplukac to. W nocy chodze co łazienki co 40 min z zegarkiem w reku. W dzien mi to tak nie przeszkadza. MAm przepisana nospe forte 3 razy dziennie i urosept 3x2 tabl. Samo musi to zejsc ;/

Kolejny dzidzius!:-):-):-)

Habcia wspolczuje Ci tych boli, nacierpisz sie biedna...:-(

A ja ide robic nalesniory, bo przed chwila sie wkurzylam i musze sie odstresowac...;-) Ponad miesiac temu zamowilismy nowe lozko, bo nie chcielismy kupowac sobie bezsensownych prezentow na gwiazdke, tylko cos, co nam sie przyda, a stare strasznie skrzypi itd. I liczylismy sie z tym, ze na dostawe bedziemy musieli poczekac ok. miesiac. A tu dzis dzwonia do mnie, ze najszybciej dostarcza je nam za kolejny miesiac, wrrrr.:wściekła/y: A juz sie ucieszylam, ze dzwonia, zeby uzgodnic godzine dostawy.:wściekła/y::-(

Habcia, ale ty masz piasek czy już kamienie w tej nerce ???
Ja miałam trzy kamyki i wyłam z bólu. Chodziłam na kroplówy rozkurczowe, bo nie szło wytrzymać. Ale jak mi rozbili te kamienie to zejście piachu to już było w miarę do wytrzymania. Życzę szczęścia :)

reklama
Do góry