reklama
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Dokladnie Antar napisala wczoraj o 2 w nocy ze ma skurcze i ze obficie krwawi... Wybierala sie do szpitala, no a jak urodzila ok 15 to i tak okolo 12h porodu miala![]()
Dokładnie tak;-)
To się nazywa skuteczne wywołanie porodu bez podawania oksytocyny. Zaraz umrę chyba, boli jak nie wiem, jak okres razy 1000, no i wciąż krwawię, chyba zbyt obficie. Powoli się zbieram, bo bóle mam cholercia co 3 minuty.
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Jakies nowiny, ktora sie dzis szykuje do rozpakowania?;-)
Ja przeglądam listę, które następne i przede mną

- _Dorotka_
- mamaflavii
- Nathalie
- aga221122
- NanaKG
- Ardzesh
- WolfiA

Ja juz jestem w domku. Nadal w dwupaku :-) Wypisali mnie wczoraj mimo bolu nerki. Maja straaaaszne przepełnienie. Kobiety po porodzie leza na patologii, bo nigdzie nie ma miejsca. Niewiem co sie dzieje. Moze to przez ten halny.
JA czuje sie nie za dobrze. Nerka okropnie boli, wczoraj na wyjscie dali mi kroplowke i zastrzyk, ale to pomoglo tylko na chwile :-( Lezec kompletnie nie moge, nerka boli caly czas. Po nocach nie spie z bolu, a w dzien caly czas chodze, albo siedze, o lezeniu nie ma mowy.
Boje sie porodu jeszcze baaardziej ze wzgledu na ta nerke :-(
W szpitalu dawali mi kroplowki na hamowanie skurczy i do tej pory one nie wrocily. a JA juz chce urodzic, bo ten bol mnie wykancza!
Mam dietę cukrzycowa. Wyniki wyszły w miare dobrze. Dostalam glukometr i sie kluje 4 razy dziennie.
JA czuje sie nie za dobrze. Nerka okropnie boli, wczoraj na wyjscie dali mi kroplowke i zastrzyk, ale to pomoglo tylko na chwile :-( Lezec kompletnie nie moge, nerka boli caly czas. Po nocach nie spie z bolu, a w dzien caly czas chodze, albo siedze, o lezeniu nie ma mowy.

Boje sie porodu jeszcze baaardziej ze wzgledu na ta nerke :-(
W szpitalu dawali mi kroplowki na hamowanie skurczy i do tej pory one nie wrocily. a JA juz chce urodzic, bo ten bol mnie wykancza!
Mam dietę cukrzycowa. Wyniki wyszły w miare dobrze. Dostalam glukometr i sie kluje 4 razy dziennie.
reklama