reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

reklama
:-)
A mi właśnie przyszła największa z paczuszek: laktator, termo-opakowanie, termometr do wody, smoczki do butelki, zabaweczki, aspirator, pudełko na smoczek, chusteczki, pojemniki do przechowywania żywności (mleka), nakładki na sutki, patyczki do uszu, grzebyk i szczotka, butelki, smoczki, zabaweczki, rożek, podkłady, majtki jednorazowe, wkładki laktacyjne, kocyk, elektroniczna niania i poduszka-klin :-)
Nadii super zakupki:)
Ja właśnie czekam na rożek , kocyk,i prześcieradło z frotki :tak:jutro pewnie będzie:-D
muszę jeszcze zamówić trochę pierdołek bo zabawki dla dzidziusia małego po Marlence wszystkie wydałam chociaż Marlenka jako przykładowa starsza siostra juz dla niej uszykowała pakę z misiami ...

sliczne wasze zakupy ja czekam na paczke z drobiazgami z allegro i koniec, i tak juz mam wszystko a to byla moja "ciazowa zachcianka" jak to maz powiedzial:-D:-D

Gabi gratuluje pierwszych zakupow:tak: odrazu widac, ze na mala kobietke czekasz;-):-) sliczne te wasze ubranka;-)
nio a jesli chodzi o pampersy to my tez zdecydowalismy, ze na pampersach pampersa bedziemy jechac o ile synusiowi nic nie bedzie, bo i tak sie moze zdarzyc:sorry2: nio i zgadzam sie z Gabi w tej kwestii, wiec nie bede powtarzac tego co ona napisala wczesniej:tak:

ja na pampersy naprawde nazekac niemoge i uwiez sa barrrdzo chlonne, uzywalam ich poltora roku dopoki mala niezaczela wolac i teraz tez jestem na nie zdecydowana, tez porobowalysmy innych, tanszych bo jednak troche ich idzie a grosze niekosztoja ale jednak przy nich zostalam, Julka sie ani razu w nich nieodparzyla i nigdy nieprzeciekly, a pamietam jak raz poszla tatusiem na spacer to wrocili po kilku godzinach pampers to prawie siegal po kolana ale nieprzeciekł.

no wlasnie nie wiem, ile osob tyle opini o pieluchach i nie tylko. trzeba samemu przetestowac, kupie troche tescowych i troche pampersow i sprobuje ktore beda leprze dla mnie.
slyszalam ze nie ma dziecka ktore by sie nie zasralo tak ze slady na plecach byly. czy spotkalo was cos takiego??

reklama
klucha09 nio jesli chodzi o zasranie sie maluszka po same pachy bezmala to ja cochwila slysze o moim braciszku:-D hi hioni uzywaja huggisow, ale niewiem czy to od pieluchy zalezy czy od czegos innego:dry:

Do góry