reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
emkamek dzieciaki?Mimo brania przez 7 dni antybiotyku jest znaczna poprawa:tak:, ale nadal zdarza im się zakasłać:crazy:. Do podleczenia dostali syropek- ambrosol. A w przychodni.... tłumy.:baffled:

Wolfia :-D:-D:-D

Sądzicie, że Aga tak po cichaczu się wymknęła?:confused:Eeee to do niej nie podobne.:dry:

jestem jestem:-D:-D:-D:-D. Ale to milutkie :-):-):-):-). Dziękuje za zainteresowanie. Nie rodzę, a jak zacznę będziecie wiedzieć. Zabiorę laptoka na porodówkę i będę pisać na bieżąco:-D:-D:-D:-D.
Wyszłam dziś z domu, to sobie pozwoliłam, pojechałam z rana do doktora, a później do siostry. Ale prowadzenie auta to już nie dla mnie. Ciężko jak cholera.

golimek kacperek ja na razie bardzo zadowolony z rodzeństwa ale zobaczymy jak to będzie jak braciszek stanie się realny a nie tylko brzuszkowy:-)

Też się często zastanawiam co tam u Milenki i czemu do nas nie pisze szkoda że nie zdążyła podac numeru telefonu. A habcia chyba się trochę pogniewała ale mam nadzieję że szybciutko jej przejdzie i jeśli nas podczytuje to niech się odezwie.

aga no właśnie ty tak nie znikaj, co to za samowolka zapowiadaj się że cię nie będzie;-):-)

ogólnie to uważam, że Aga przegięła pałę
i ja jako Sędzia zarządzam karę w postaci dozoru kuratora w miejscu zamieszkania, w swoim pokoju przy komputerze 3 razy dziennie.

Kuratorem zostaje....

Martussa
:D

W razie sprzeciwu można się odwołać do Prezesa tego grajdołu - Meguska
:D

Ostatnia edycja:
Wolfia :-D:-D:-D:-D
Aga, powinnać się co godzinę meldować na forum:-) Chociaż ja bym nie wpadła na to, że możesz rodzić to Larka podniosła alarm.
-j- do porodu dzieciaki będą zdrowe jak ryba i będą mogły pomagać mamusi jak ze szpitala wróci. Masz wyznaczony termin cc, kiedyś pisałaś o 2 lutym.
Jezyku, pewnie Kacperek będzie z dumą opowiadać kolegom w przedszkolu o braciszku.
Elwis, haloooo, co u Was??? Jak będziesz miała chwilkę to napisz.

larkaa :-D:-D:-Dw piątek znów mam iść do doktorka, więc nie dam rady 3 razy dziennie.
Martussa82 torba w bagażniku:szok::szok::szok: na to nie wpadłam, nie wsadzę bo na pewno w razie co zdążę o domu po nią.
Juz się nie wypuszczę bez zapowiedzi. To już dziś was informuję, że w piątek znów może mnie nie być, bo idę znów do doktora:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Mam na 12:40 więc rano mogę być, ale to się okaże.

reklama
golimek:tak::tak::tak:, no tak jakoś na 2.02 się szykuję ( poniedziałek). Z tym , że z moich wyliczeń wynika , że szpital w którym chcę rodzić ma dyżur 3.02. :dry:To chyba jednak wstrzymam się z tym poniedziałkiem.No chyba, że ginka już w czwartek ( ten) bedzie mi kazała jechać.

Asus chyba dziś pojechała.

A habcia usunęła avart.:dry:

Aga no to opowiadaj jak po wizycie.Intruz wychodzi czy jeszcze posiedzi?:-)

Do góry