reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

a może te lody sa jakoś 'procentowo' wzbogacane? - Ty lepiej dobrze przeczytaj skład!!

dziuba w moim stanie to czytanie już nie pomoże, uwaliłam się jak zwierzę ;-)
dobra powiem prawdę - stary zwany małżonem, poczwarem czy też jeleniem / łosiem zaparkował na kanapie jak już wcześniej wspomniałam, po czym wywalił stopy wierzchnią stroną przed siebie, ulatniające się w tym czasie gazy z tylnej lufy spowodowały u mnie halucynacje oraz pogłebiające się stany euforii :confused2:

reklama
a mój małż wymiękł oglądając ten mecz i sam z siebie poszedł do kuchni zrobić mi kanapkę. Hmmm czyżby wiedział o naszym konkursie i chce zapewnić mi zwycięstwo? - nie mam pojęcia. Wiem natomiast, że nagle i zupełnie niespodziewanie stałam się kibicem piłki ręcznej - bo pilot był poza zasięgiem mojej ręki a wstawać mi się straaaaaasznie nie chciało.

Goteczko poza regulaminowe użycie małża do sporządzenia posiłku podczas gdy Ty zawiązujesz tłuszcz leżąc z wdziękiem upolowanej zwierzyny na miejscowej kanapie, było wybiegiem przebiegłym i błyskotliwym, a więc stajesz się moją rywalką, idolką, kompanem ale bądź czujna - gastrofaza etap drugi - grzejemy barszczyk!

Anika bez jaj, jesteś kobietą która dostaje od Nas weekend w SPA. Nie za wielką dupcie i obwisłe cycki .... a za tak cudowne poczucie humoru:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Siedzę i kwiczę i przestać nie mogę....:tak::tak::tak::-):-):-):-D:-D:-D:-D

Anika - to ja odpadam! Zamiast jednej kanapki dostałam TRZY i chyba nawet herbaty (którą również małż mi zapodał) nie mam już gdzie wlać. Także ukłony dla Twojej pojemności!

Anika bez jaj, jesteś kobietą która dostaje od Nas weekend w SPA. Nie za wielką dupcie i obwisłe cycki .... a za tak cudowne poczucie humoru:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Siedzę i kwiczę i przestać nie mogę....:tak::tak::tak::-):-):-):-D:-D:-D:-D

YES YES YES
Na wstępie chciałabym podziękować Bogu, mamie i tacie, przyjaciołom, moim fanom i wszystkim tym którzy mnie wspierali przez cały ten czas w dążeniu do celu (tu chwila wzruszenia, zraszam swe lico łzą) jest to dla mnie bardzo ważna nagroda, spełnienie marzeń - ten dzień będę zawsze wspominać z moją rodziną z McDonalds
GOD BLESS YOU

u mnie wieje od Szadółek a u Aniki od Wiślinki i stąd pewnie mamy odmienne stany świadomości;-):-p:-D

maż krzyczy- jakby była pusta bramka to byśmy pewnie wygrali:angry::angry:
Zły jest:-p To znaczy, że Polska daje ciała?:sorry2::sorry2:

Laska, przestań bo rodzina na mnie głupio się gapi że napierdzielam się do monitora..........

EMamo dostajemy w d... ino świszczy!!!

reklama
Do góry